Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-26-2008, 01:19   #15
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kürt çerkez vs gibi kardeşlerime sordularmı sizin kimliğinize ne yazalım diye. biz ne mutlu türküm diyene dersek kürt kardeşimde ne mutlu kürdüm diyene der bölücü pkk ortaya cıkar 35000 şehit veririz. tavsiyeniz ya sev ya terk et mantığıdır. bende size şunu söylüyorum laikçiliği destekler nitelikte yazılarınızı görüyorum. bu ülkede avrupa gibi ne reform ne rönesans hareketleri olmuştur. Bu ülke aslında laik değil lakçidir. laikçiler bu memlekete nasıl geldilerse öyle gidecekler. Dağdan gelip bağdaki kovulmaz.
Bende sizin söylemlerinizde DTP ve PKK yı destekler nitelikte yazılar görüyorum. Yazdıklarımı çok iyi okuyamadınız sanırım okudunuz yada anlayamadınız. Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan herkes bu Ülkenin vatandaşıdır. Bu Ülkenin nufus çüzdanını taşır, doğal olarakta Nufus cüzdanlarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yazar.
Tekrar ediyorum kimliğinde başka bir ülkenin isminin yazmasını isteyen yazılmasını istediği ülkeye gider orada yazarlar!..
Keyfe göre Ülke ismi belirlenemez bunu kavrayacak kadar zeki olduğunuzu sanıyorum.
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla