Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-26-2008, 05:18   #10
Kullanıcı Adı
seva
Alıntı:
ÇAĞINZEYNEBİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim ben bu hikayeyi biliyorum yanlız bunu biraz deiştirmişler gibi hikayenin aslı bu deildr o iki insan netten tanısmadılar(benm okudugum kadarıyla)adam bi gun bi kitapcıya gider bi kitap alır evine gider ve kitapda alınmıs kısa kısa notlar görür bu notlar cok hoşuna gitmişdr adamın.. kimin yasdıgını merak eder ve kütübhane görevlisinden bu kitabı ondan önce kimin aldıgını sorar kitabı ondan önce bi bayan almısdr ve kütuühane görevlisinin aracılıgıyla kadına bi mektub gönderir aldıgı notların cok akılcıl oldugundan bahseder ve bunlar birbirlerini hiç görmeden mektublasırlar fln hikayenin devamı yukardaki gibi..aslında mektublasmanın msn de konusmaktan hiç bi farkı yoktur..yanlız net ortamı guvenilir değildr bu herkes tarafından bilinen bi gercek..islamda kadın ve erkeğin lavbali bi şekilde konusması haram kılınmısdr evlenecekleri zmn bile yanlarında birileri olmadan konusmaları uygun deildr islam bu konuda bu kadar titizken msn de konusmak bence uygun deil..cunku msn de herşey acıkca söylenebilir istisnalar olabilir buna bi sözüm yok..ben cevremde netten tanısıpda kacanları gördum başlarına gelmedik olay kalmadı ..hatta o canından cok sevdiği insan onu baskalarına pazarlayacak kadar düştü....neyse islamda bize ne yapmamız gerektiği söyleniyor zaten
o hikayeyi bende okumuştum ayrı hikaye benzeri olabilir ama ayrı..
seva isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla