11-29-2008, 00:41
|
|
|
Alıntı:
makif24 Nickli Üyeden Alıntı
Allaha şükür ki Halkımız uyandı. böyle bir olayın olmasını tabiki istemezdik ama tahrik edici sonuçlar böyle olayları ortaya koyuyor ne yapalım milletçe terör partisini istemiyoruz artık. gerekirse böyle durumlarla daha çok karşılaşacağız. İnşallah
|
makif24 kardeş nikin 24 olduğuna göre büyük ihtimal erzincanlısın ama ne yazıkki yazındaki bu cümlelere bir ARDAHAN,lı olarak hoş karşılamadım, eminimki kötü bir niyet ile yazmamışsındır. Doğuda ve güney doğuda yaşayan insanların şimdiye kadar % 70 hatta %80,i teröre karşı insanlardı ama ne yazıkki hep yanlız ve madurlardı çoğu zamanda devlet ve terör arasında sıkışıp kalıyorlardı. Şimdi ise ikdidarın ve medyanın,da gücü ile içlerindeki yılların acısını ve çilesini kusuyor bu insanlar bu bir uyanış değil yıllardır süren bir mücadelenin meyveleri. Ben her nekadar istanbulda doğup büyümüş olsamda, o insanların çok iyi anlıyorum bence sende bir ERZİNCAN,lı olarak anlamaya çalış ve madolyonun diğer yüzünden bakmaya çalış. Ben askerliğimi HAKKARİ,Çukurca,da komando olarak yaptım, o insanların çektiği sıkıntıyı, ezilmişliği,gözlerinde terörün korkusunu gördüm ve inan o insanların yaşadığı yerde sen ve ben belki bir hafta bile yaşayamayız buna inan, o yüzden bu insanlara haksızlık etme derim. Böyle bir haberide bizim ile paylaştığın içinde ALLAH senden razı olsun canım ak kardeşim.
|
|
|