benimde yok borç harç yaşamaya çalışıyorum ama bak ne diyorum yaşamaya çalışıyorum yatta katta da gözüm yok aza kanaat etmeyen çoğu da bulamaz.öyle pembe hayallerde kurmuyorum küçükken bile doktor olmayı hayal edemezdim doğal olarak olmadım emek veriyorum benim gibi emek verenler benden daha iyi durumdalar ama ben isyan yolunu seçmiyorum çabalıyorum kah katık buluyorum kah yavan idare ediyorum...gerçeklerin farkındayım sizde farkındasınız sihirli deynek yok kimsenin elinde ha deyince de kimse bu durumu düzeltemez zamanla bu kadar borçlanan ülke zamanla borcunda altından kalkacaktr ama ergenekoncuların önünü açarak değil elbirlikle ben bitaraftan çekiştirirsem sen bi taraftan çekiştirirsen gördüğün devlette az bi açıkta sende bede açığı büyütmeye çalışırsak biz daha çoookk vaveylada bulunuruz. silkelenip önümüze bakmalıyız....
hey gidi hey hocamız anlatırdı kurtuluş savaşı, çanakkale savaşı sıralarında yiyecek bulamayan dedelerimiz afedersiniz kurumuş tezeklere düşmüş taneyle sayılı pirinç tanelerini alıp yerlermiş nerden nerelere değil mi? az bayatlamış ekmeğimiz olsa çöpe atar olduk siz düşünün artık biz nerelere gideriz bu durumda....
|