kardeşler ben buzamları ve gelecek zamları zaruri buluyorum çünki bundan önce gelen hükümetler gelecek için hi bir yatırım yapmadılar ve bunun ecrini şimdiki hükümet ve buna bağlı olarakta bu millet cezasını çekmektedir geçmiş hükümetler sadece günü kurtarmaya çalışmışlar elektirik tüketimi hergeçen gün artmakta bunakarşılık geçmiş hortumcu hükümetler geleceğe hiçbir yatırım yapmamışlardır ama bizim hükümetimiz ve bizim başbakanımız takipettiğime göre 100 ü aşkın baraj inşaatına başlanmış geleceğe yatırım budur allah razı olsun birde şunu düşünmeden edemiyorum türkiye cumhuriyyeti kurulalı yaklaşık 90 seneye geliyor 90 senedir bu hükümetler nelerle vakit geçirmiş yok türban yok irtica yani cumhuriyyet kuruldu kurulalı hep müslümanların kılık kıyafetiyle kurbanıyla kuran kurslarıyla imamhatipleriyle uğraştılar almanya nezaman savaştan çıktı veşimdi ekonomisi nerede japonya nezaman savaştan çıktı ekonomisi ve teknolojisinerede birde bizim devlet nerede bunu bir düşünün ondan sonra şimdiki hükümete kabahat bulmayın