Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-17-2008, 00:06   #3
Kullanıcı Adı
mirabdullah
Standart Yazdığınız yazının içeriğine dikkat enin lütfen...
Bu yazıyı yazarken ki maksadınız Kürtlerle Türkler arasında sorun olmadığına vurgu yapmaktı sanırım.Ama yazınızda ki cümlelerin kullanılışı ile vermek istediğiniz mesaj taban tabana zıt özellikler taşıyor.Şöyle ki Kürtlerin biraz cahil olduğundan bahsetmişsiniz bu nasıl bir gaflet halidir ki tanıdığınız birkaç kişiyi bir topluma mal edersiniz.Biraz zengin olduklarından dem vurmuşsunuz ve bunu 5-6 çocuğun erken yaşta çalışmasına bağlamışsınız,bu nasıl bir zihniyettir ben anlamadım.
Şu gerçeği gözardı etmenizi de anlayamadım bu ülkede milli geliri en düşük olan vilayetler doğu ve güneydoğuda ki vilayetlerdir.
Vermek istediğiniz mesaj müslümanlık ve kardeşlik ise yazdığınız yazıyı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.Çünkü genelleme yaparak bir toplumu tamamen aşağılıyorsunuz ve bu bizim din anlayışımızla veda parti anlayışımızla kesinlikle uyuşmamaktadır.Çünkü biz etnik farklılıklarımızı zenginlik olarak gören bir genel başkan ve parti kadrosuna sahibiz.
Ayrıca hayat düsturumuz içerisinde şu önemli söz ehemmiyetli bir yer tutar ''nasıl ki acemin araba üstünlüğü yoksa arabında aceme üstünlüğü yoktur'' bu sözün kime ait olduğunu belirtmeme gerek yoktur sanırım...
Daha dikkatli yorumlar yapacağınız umudu ile saygılarımı sunarım...
Av.Mir Abdullah DURDu
mirabdullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla