Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-18-2008, 03:17   #8
Kullanıcı Adı
Eşref
Kılıçdaroğlu oldukça sakindi. Fakat bu gamsızlığından kaynaklanıyordu. Yayın boyunca hiçbir belge gösteremedi. Daha önceki iddialarına hiç giremedi. Çünkü Gökçek konuya hakim ve hazırlıklıydı. Belediyenin o dönem belki fazla, belki normal olarak uyguladığı kar payını "hortumculuk" olarak gösterdi ama Gökçek'in kimin cebine gitmiş bu para" sorusuna cevap vermedi. Çünkü hortumculuk dediği o karların Ankara belediyesi ve Ankara halkı için kullanıldığını kendisi de çok iyi biliyordu.

Gökçek, bir ilkokul çocuğuna laf anlatırcasına getirdiği fiyat etiketleri ile konuya hakim olduğunu ispatladı. Herşeyi belgelendirdi. Yanında getirdiği sayaçlarla konuyu görsel olarak açıkça izah etti. Bir ilkokul öğrencisi bile konuyu net br şekilde anlamışken, Kılıçdaroğlu pişkinliğine devam etti, Sürekli kıvırdı, kaçamak sorularla üste çıkmaya çalıştı. Daha da önemlisi, Gökçek konuyu en iyi şekilde anlatabilmek için Karayalçın'ın o dönemki uygulamasından bahsetmek istedi ama Dündar izin vermedi.

Sizler de tasdik edesiniz ki programda Gökçek'in yönelttiği sorular, en fazla 15-20 saniyede cevaplanabilecek çok kolay sorulardı. Ama Kılıçdaroğlu hemen rakamlara girdi, Gökçek'in aksine milletin anlayamayacağı mukayeseleri yaptı. Korkak bir boksör edasıyla sürekli moral bozmaya çalıştı. Gökçek'i kızdırarak kısmen de başarılı oldu.

Oysa Gökçek'in çok gergin bir portre çizmesi, içinde bulunduğu taraflı ortamdan kaynaklanıyordu. Dündar & Kılçdaroğlu ikilisi, bu durumu çok güzel kullandı.

Yayında bence kırılma noktası ise, bir ara Kılıçdaroğlu'nun "sende yalan söyledin o zaman" demesiydi. Bilmiyorum, bu söz o an dikkatinizi çekti mi ama bu sözün anlamı "ben yalan söyledim, şimdi sende benim gibi yalan söylüyorsun" demektir. Böylece Kılıçdaroğlu, yalan söylediğini kendisi de kabul etmiş oldu.

Sonuç olarak Gökçek kazandı ama doğan gurubuna ait bir kanalda hem de taraflı olduğu açıkça bilinen Uğur Dündar'ın programında böyle bir düelloya kesinlikle girmemeliydi. Büyük hata yaptı. Bunu da ağır bir şekilde ödedi. Terledi, kızdı, Dündar'ın taraflı müdahaleleriyle daha da zora düştü. Kendisi de yanlış yaptığını anlamış olacak ki yayın devam ederken bir daha Dündar'ın yayınına konuk olmayacağını açıkça ifade etti.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla