Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-20-2008, 22:35   #13
Kullanıcı Adı
nerman33
Standart İşte Faturanın Reddedildiği Belge!
İşte Gökçek'in Sesar Firması'na noter kanalıyla gönderdiği, faturayı reddettiği ve ücretinin ödenmediğine dair belge...
- 20.12.2008 - 16:13
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Televizyondaki söylediği ve Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan SESAR Adlı Firmaya araştırma yaptırdığı ve bunun karşılığı olarak 354 Bin YTL ödediği yolunda çıkan haber ve Faturayla ilgili açıklaması şöyle:

"3 günden bu yana, Kılıçdaroğlu'nun ve bazı medya kuruluşlarının sistemli bir şekilde bana karşı yapılan yıpratma ve iftira kampanyası devam ediyor. Dün Hürriyet Gazetesi'nde manşet olarak verilen haberde ve Kılıçdaroğlu'nun beyanlarında "SESAR" Firması'na benim 354 Milyar lira ödediğim israrla ifade edilmektedir. Ayrıca Ergenekon Davası'ndan tutuklu olarak yargılanan SESAR Firması'nın sahibi İsmail Yıldız'ın tutuklu iken açıklama yapması ve "Bu parayı Melih Gökçek ödedi" demesi bu işin ne kadar organize olduğunu ortaya koymaktadır.

Bilindiği gibi Ergenekon soruşturmaları konusunda Sayın Uğur Dündar'ın da değişik vesilelerle adı geçmiştir. Bu konuda medyada çok sayıda haber yer almıştır. Bir Ergenekon sanığının, Uğur Dündar ve Kılıçdaroğlu'na içeriden destek çıkması son derece manidardır. Ben Bu komplonun iyice ortaya çıkması için bugüne kadar bekledim.

Bu kumpascıların foyalarını meydana çıkartmak için, 30 Haziran 2003 tarihinde SESAR Şirketi'ne Avukatım Sayın Mehmet Ali Alan vasıtasıyla Noter Kanalıyla gönderdiğim Faturanın iadesi ve faturanın tümüyle reddedildiğine ilişkin yazımızı sizlere sunuyorum.

Bu yalancılar, yargı önünde hesap vereceklerdir.

belge icin tıklayınız

sestv

(konuyu ben actıgıma göre bu belgeyi size göstemeyi borc bilirim)

Konu nerman33 tarafından (12-20-2008 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir..
nerman33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla