Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Ne oldu özgünüm , yorumu beğenmediniz sanırım , yalnız dün zor kurtardık açıkcası Es Es in elinden , hakemler olmasa idi işimiz haraptı açıkcası 
|
Yo yorum güzel beğendim. Şunu demek istiyorum. Sistematik bir hareket olduğuna inanmıyorum. Herşey sizin performansınıza bağlıdır. Sizle normalde kimse uğraşmaz ama çok iyi olup da zirveye yerleştiniz mi bu kirli insanlar birşeyler yapmaya çalışırlar. Ben Tahkim olayını bu yönde değerlendiriyorum. Aynısı bize yanılmıyorsam 2004-2005 'te yine biz çok iyiyken yapılmıştı. FB antrenörü Daum'un cezası indirilmişti bizim maça yaklaşırken, yine ayaklanmıştık. Fenerbahçe bu kurullara nüfuz edebiliyor. Geçmişte bunları çok yaşadık. PFDK ve TAHKİM'in kararları hep şüphe doğurdu, hep "nüfuz edildiği" kanısına vardırdı insanları.
Dünkü maça gelirsek biz her maçta böyleyiz Yalçın Abi. 16 haftanın hemen hemen 16'sı da böyle hatta bu maçta öteki maçlardan daha iyiydik. İstanbul takımlarında yıldızlar var kazanıyorlar. Biz takım oyunu oynuyoruz, bizim çocuklar genç, başarıya aç her maça hırsla ve büyük konsantrasyonla çıkıyorlar. İstanbul takımlarında olmayan bu. Onlar her maça bu hırs ve azimle çıkamadıklarından biz bugün averajla 2.yiz. Bak Sivas 1. Sivas'da bizim gibi.
Cuma akşamı Fenerbahçe'nin elle gol atarak kazandığı maçın yanında bizim maçta hakemin sonuca direk tesir eden hatası (FB maçındaki gibi) yok. Varsa var deyin, o bol keseden atıp tutan o (Trabzon çok baskı yaptı onun için Trabzon'u kazandırdılar) diyenlere soruyorum hakemin galibiyetimize etkisi var mı? Yok işte! Ben haram puan istemem, yiyemem kursağımda kalır.
Gelelim pozisyonlara. Penaltı tamam penaltı değil bir daha söylüyorum iyi ki atamadık oh! Gerisi de oyun içinde olabilecek şeyler. Biz neden tepki gösterdiğimizi anlatırken oyun içinde yok şöyle oldu yok böyle oldu diye didikleme mi yaptık bu futbola saygısızlıktır hakemin o kadar hata şansı olsun. Biz direk sonucu etkileyen net birkaç olay ve saha dışı olaylar nedeniyle tepki koyduk !
Ayrıca biz o penaltıyı Sivas maçında verilmeyen penaltımıza sayıp afiyetle atsaydık kim ne diyebilirdi.
Elini vicdanına koy Türkiye ! Trabzonspor dün 90 dakika tek kale oynadı ve bileğinin hakkıyla, alnının teriyle kazandı.
Beni bu açıklamaya yönelttiğin için teşekkür ediyorum Yalçın abi..