Konu
:
Ahmet Davutoğlu: BOP Çöktü !
Tekil Mesaj gösterimi
12-22-2008, 16:42
#
3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Tolga14
Nickli Üyeden Alıntı
BOP eşbaşakanıyım diye kasıla kasıla övünen sayın erdoğan'ın bundan haberi varmı acaba.
Akıllı adamların bu tip işlere ortak olmasını anlamak ne kadar zor. Dış politika başdanışmanı acaba Tayyip Erdoğan Bop eş başkanı olurken neredeydi? Ne gibi tavsiyelerde bulundu? Reel politik adı altında bu işte varız mı diyelim dedi? Gelinen noktada ne oldu da bop çöktü deniliyor.
Tayyip Erdoğan öyle dediyse işte bugün bunun için BOP'un çökeceğini gördüğü için dedi. Cemil Çiçek'e bir üniversite konuşmasında bu tarz şeyler sorulduğunda siz onlara değil yapılana bakın demişti. BOP'a destek için hiçbirşey yapmadık biz. Siyaset budur arkadaşım sizin başaramıyp 11 ayda iktidardan düştüğünüz beceri sanatı budur işte. Allah (c.c) siyasi başarıyı, en doğu olduğunu düşünerek o gördüğü en doğruyu uygulayıp 11 ay sonra yıkılanlara değil, akıllı ve öngörülü siyaset yapanlara veriyor. Madem en doğruları siz uyguluyordunuz ne diye düştünüz niye Allah size yardım etmedi. Gördüğün gibi Allah (c.c) bu işi beceriye bırakmıştır ve biz şükürler olsun adım adım ileliyoruz. Bugün bu ülkede 7 yıl öncesine göre büyük değişimler oldu.
Devlet Kurumlarına Milletin Adamlarını yerleştirdik ve bu süreç devam ediyor
Bu ülkede Cumhurbaşkanı'nı bundan böyle millet seçecek.
Yeni YÖK Başkanı'yla YÖK'te değişim süreci devam ediyor
Bu ülkenin düzelmesi için olmazsa olmaz olan Medya artık tek ses değil. Sadece başlı başına bu yeter. Medya artık milletin sesini haykırabiliyor.
Türkiye, AK Parti'yle, devlet yönetimini statükocu bir gruptan alıp millete yönlendirme sürecini başlatmıştır ve bu büyük çabayla Türkiye geri dönülemez bir yola girilmiştir.
28 Şubat Refahyol'u yıktı ama Ergenekon AK Parti'yi yıkamadı. Sizin 28 Şubat'ınız dışarda ama bizim Ergenekon'umuz kodeste.
Anladın mı şimdi arkadaşım.
Üç mevsim
Açık Profil bilgileri
Üç mevsim nickli üyeye özel mesaj gönderin
Üç mevsim - Daha fazla Mesajını bul