Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-22-2008, 17:20   #4
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
akgençlk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gökçek'in aday gösterilmemesinin akpartiye kârından çok zararı olur. Düşman sevindirmenin lüzumu yok.

Katılıyorum. Aday gösterilmezse ben bizim üst mercilere bu ne dayanıksızlıktır yahu! derim. Kılıçdaroğluna da helal derim!

Bu kadar kolay beyaz bayrağa alışkın değilim . Partimin dirayetsizliğide mutlu etmez bizi. Halkın Melih Gökçek'i istediği apaçık ortada. 15 yıl bize hizmet et demişler daha ne yapsın..

Kendini yıpratmadı aksine çamur at izi kalsın mantığının üzerine yürüdü. Hem, AK Parti şuan yola "Durmak yok, hizmete devam" parolasıyla çıkıyor. Hizmet konusunda Gökçek'ten ötesi mi olacak?..Gülerim buna.

Aday gösterilmeme seçeneğini aklıma bile getirmiyorum şayet öyle olursa bırakın başka partiyi kendi kuracağı partiyle bile şimdilik sürpriz denilen şeyleri 'rahatlıkla' başarır. Bu benim görüşüm..

(Keçiören'in güvenilirliği ile zabıta olayı arasında dağlar kadar fark var. Aydınlanmamış bir olay değil o, gecenin 1i olmuş adamı uyarıyor zabıtalar. Sen eline alıp çivili sopayı Alah'ınız gelsin ulan gibisinden laflar söylersen kafanda o çivili sopa az bile kalır! Bu da yine halk için yapılmış bir şeydir yani güvenilirliği yine üst düzeyde tutan olay. Kimse kural dılına çıkamaz diye...

Altınok'tan yana değilim ama o olayla alakası yok bence.. )
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla