Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-23-2008, 23:10   #4
Kullanıcı Adı
Tolga14
anlamadım arkadaşım sizdeki bu dünya hırsını anlamadım malesef

basit menfaatler karşılığında 1400 yıllık insanlığa adalet getiren kendi medeniyetimizi yenik ilan edip, kıytırıktan bir medeniyetsizliği içinde olmamız gereken bir medeniyet gibi görrmek ve bunu hala savunmak kardeş kusura bakma ama acınacak haldesin.

bu proje ile bütün bir islam alemini karşısına alarak emperyalist amerikanın müslüman kanı dökmesine seyirci kalınmadımı, dolaylı da olsa abd ye destek olunmadımı,sizin kasıla kasıla övündüğünüz bu proje ile milyonlarca müslüman öldürülmedimi bütün ortadoğu bu proje ile yakılıp yıkılmadımı.bu proje dünyaya ve özellikle İslam alemine ve onun merkezi olan Türkiyeye karşı hazırlanmış asrın siyasi ve insanlığa ihanet projesi değilmiydi. şimdi pişkin pişkin biz zaten biliyorduk yıkılıcağını biz şuraya şu adamı atadık buraya bu adamı atadık rakı içtik kadeh kaldırdık demekte kusura bakma ama hiç masum gelmiyor bana . vel hasıl ne desem boş sana gözünüzü koltuk,makam,mevki ihale bürümüş sizin,
rabbim ayaklarımızı islam kardeşiliğinde sabit kılsın. tüm bu projelerin içine girenleri de herkesin ferasetine bırakıyorum
Tolga14 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla