Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-24-2008, 01:58   #12
Kullanıcı Adı
kelepce14
diyarbakırla alakası yok ama nereye konu açacağımı bilemedim kusura bakmayın benim takıldığım bi nokta var özelleştirme
bence özelleştirme çok abartı oluyo devletten sonra belediyelerde her birimi özelleştiriyor durum böyle olunca herkes asgari ücretle çalışır hale geliyor halk fakirleşiyor alt ve üst tabaka arasında dağlar oluşuyor orta tabaka hemen hemen hiç kalmadı asgari ücretli hiç birşey yapamaz yaptıramaz durumda esnafada yansıyor bu ikincisi krediler faiz oranlarının düşürülmesi ekonomiyi iyiye götürür belki ama bizde öyle değil bizim halkımız faizin düşük olduğunu duyar duymaz 10 senelik borca girer önünü görmeden halkın büyük kısmının yaklasık 10 senelik borca girmesi demek 10 sene nerdeyse sıfır sosyal faaliyet zaruri ihtiyaçlar dışında sıfır harcama demek her yönü etkiliyor birde tokinin insaat ve berabewrindeki sektörlere verdiği zarar
bunlara önlem alınmalı
tekrardan özür diliyorum belki konuyu yanlış biryere açtım belki çok cahilce bir yaklaşım yalnızca ak partiye oyvermiş sıradan bir kişi olarak görüşlerimi ifade etmeye çalıştım bu aralar artık tartışmaya giremez ak partiyi savunamaz oldum o yüzden bunları yazabilecek biyerler aradım burayı uygun görüp yazdım insallah daha işler yapar ak parti yönetimi yüzümüzüde ak çıkarır
kelepce14 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla