Estağfurullah. Forumu tanıdıkça daha uygun yerler de bulabilirsinz, şimdilik önemli değil.
Sizi kastetmiyorum ama Türkiye'de bugün Yüce ve Necip Türkiye Cumhuriyeti halkından yüz bulamayan bazı kesimler olanları olduğu gibi değil de görmek istedikleri gibi görüyorlar. Böyle olunca kimine göre 'Kriz Türkiye'yi vurdu' oluyor. Kimine göre 'memleket satıldı' oluyor. Kimine göre 'ekonomi berbat' oluyor.
Biz özeleşştirmeler konusunda böyle bir strateji belirledik, devlet demek hantallık demek. Onun için seri, verimli çalışma ve başarı için, dünyanın gelişmiş ülkelerinin yolundan giderek özelleştirmelere ağırlık veriyoruz. Abartılı bulmanızı saygı duyarız. Abdüllatif Şener'de abartılı bulmuştu, gemiyi terketti. Asgari ücreti özelleştirmeye bağlamanızı doğru bulmadım.
Faizlerin düşürülmesi çok olumlu bir gelişmedir. Bunu Merkez Bankası yaptı, hükümetle direk ilgili değil. Faizlerin düşürülmesiyle ilgili yorumunuzu ve ardındaki bağlantıyı çok çok afaki buluyorum. Nasıl görmek istiyorsak öyle bakıyoruz demektir bu.
TOKİ'nin bu müthiş çalışmasını, hizmetini ve başarısını görmeyip, TOKİ'nin çalışmalarının inşaat sektörüne yani diğer inşaat firmalarıa zarar verdiğini söylemeniz yine nasıl bir bakış açısına sahip olduğunuz gösterir.
|