Bence Turgut Altınok Çevremde birçok kişinin artık melih gökçek e pek sempatiyle bakmadını hatta oyunu kullanmayacağını biliyorum buna da saltanat anlayışı çok büyük etkeb oğullarınıda devreye sokması iyce soğuttu birde artık bence Gökçek misyonunu tamamladı ve o heyacanını kaybetti Altınokun sadece Akp den deil başka diğer partilerin oyunu da toplayacağına eminim bu seçimde de Gökçek seçilirse mutlaka yine başkan seçilecek dir ama akp nin hörmetine diyorum ben..
Sebeplerime gelirse
1.Ben Mamak ta ikamet ediyorum 15 yıldır bu semtin yolundan geçmedi diye biliriz ufak tefek kıpırdanmalar var onunda kimseye faydası yok
2.Hatip çayını 15 yıldır proje dahilindedir ama hiç bir şey yok hep lafı oldu ama bir türlü bir türlü icraat olmadı 3 okul 2 tane pazar ve binlerce insanın evinin önünden geçen bu pislik yuvası ankaranın yüz karası olarak duruyor
3.neden geldi geleli hep sincan tarafanıa çalışmaları yoğun oldu 1 Saat uzaklıktaki sincana yapılan harcama ve çabalar neden Çankaya ve kızılaya 10 dakka uzaklıkta bulunan Mamakta bir ilerleme olmadı.Ben hiç görmedim çevremde Harikalar diyarına giden yada yeni yapılan yenikent stadyumuna maç izlemeye
4,Benim babamda EGO dan emekli herkese bedava otobüse binme hakkı tanırken neden ordan emekli olmuş insanların elinden bu hakkı alırsınız sorarım, nerde görülmüş verilen hakkın geri alındığı
Yaptığı İyi işler mutlaka var en çok da alt ve üst geçitler Ankaranın Trafik sorunun hayli düzeltti bir sincana yarım satte arabası olan gidebilir mamaktan ama bence Altınokun zamanı geldi diyorum çünkü Keçiören de yapılanları gördükçe guru duyuyorum ve Ankarayı da Mamağıda daha ilerlere götürecek insan olarak görüyorum ben çevremde ki bir çok insan hem fikir hatta akp li olmayan tanıdıklarım bile Altınok seçilirse ona oy veririz dediklerinide biliyorum sayın Gökçeke Teşekkür edip Altınokla devam etmek en doğrusu bence
|