12-24-2008, 14:20
|
|
|
Alıntı:
HaMZaYüReKLi Nickli Üyeden Alıntı
: ))
kimse sizi taşa tutmadı yazılanlar çizilenler orda duruyor siz iktidarsıznız bazı eleştirilere açık olacaksınız ama tekbir eleştiriye cevap vermediniz belkide veremediniz kim bilir...
|
Hoş geldiniz . Eleştiriliyorsak eğer bu bizim çalıştığımızı, çabalasığımızı gösteriyor. Hükümetimiz için yapılan eleştirilere cevap veremeyenlerin, eleştirenlerlke arasında hiç bir fark yoktur. Eleştirenlerde, ben Ak Parti'liyim deyip eleştirilere cevap veremeyenlerde partimizin çalışmaları hakkında yeterince bilgiye sahip değiller demektir...
Yalnız şöyle bir durumuda göz ardı etmemek gerek. (Benim gördüğüm kadarı ile) Milli görüşçülerin, Saadet partililerin siyaseti tartışma anlayışı çok farklı. Saadetli arkadaşlarımızda hoş görü yoktur. Siyasi konuları tartışırken siyaset adabını, kurallarını unutuyorlar bazen. Siyasete çok dar bir pencerede bakıyorlar kucaklayıcı bir siyasi anlayışları yok bunu başımızdan geçen son üç seçimde Ak Parti ve Saadet Partisi arasındaki oy farkındada çok iyi gördük. Sadece bir kesime hitap ediyorlar ve Türkiye'deki bütünvatandaşların sadece kendileri gibi düşünmesini istiyorlar. Bizim (yerine göre) özgürlükçü, kucaklayıcı, birleştirici ve merkezi bir parti olmamızı sürekli dini kullanarak eleştiriyorlar ki!... Unutulmamalıdır diye düşünüyorum, Peygamber efendimizde (yerine göre) özgürlükçü, kucaklayıcı, birleştirici ve tüm insanlığa saygılı biriydi....
İnşaallah vaktim olduğu birgün sizin eleştirilerinize cevap vermek, sizinle seviyeli bir tartışma yapmak isterim. tekra hoş geldiniz
Konu Feyza tarafından (12-24-2008 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir..
|
|
|