12-25-2008, 15:17
|
|
|
Alıntı:
EFendy_Cocuq Nickli Üyeden Alıntı
Evet Arkadaşlar Dün Gece Saat 3 E kadar İzledim Programi Kemal Kılıçtaroğluna Bir Soru Yanıltıldı  Abbas Güclü Bey Tarafindan Sizce İstanbul - Ankara - İzmir De Büyüksehirleri Kim Alir Diye
Kendisi %80 Benim Partim Alacak DEdi Sizce Arkadaşlar %80 Mi Yoksa %08  Diyecektide Dilimi Sürtü Kılıçtar Oğlunun Ben Anlam Veremedim
İzleyen Varsa Fikir Görüsünü Belirsin Veya Bu yazdigim hakkında bir yorum yapsin
|
Bende izledim,izliyorum Genç Bakış programını.Lakin ben birikim ve gelişim için değil,orada üretilen ve savsatalarla dolu senaryoları izliyorum.!Tarafsızlıktan ve doğru yayıncılıktan tamamen kopuk,beli bir ideoloji ekseninde,ve kimi değerlerle ambians yaratılmaya çalışılan bu programı dediğim gibi sadece bir hayal ürünü film olarak görüyorum bazen..!Kılıçdaroğlunun yorumuna gelince,kendisi tamamen şişirilmiş büyük bir balon,Melih bey fazlasıyla patlattı patlatmasınada,kişide edep ve hayya olmayınca neye yarar.Beyfendi bu tür trajedi komik işlerle uğraşacağına Türkiye'nin kurtuluş reçetesine bir kaç ilaçta kendileri eklesinler zahmet olmazsa!
|
|
|