Alıntı:
ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı
Sözlerine aynen iştirak ediyorum..ve dediğin gıbı bu gun bı arkadaşım ısraile veryansın ediyordu..dedimki; israile kızma çünki onların vazifesi,görevi öldürmek ve işgal etmek..ya bizlerin ne..?
ben bu sözü türk askerlerini şehit verdiğimiz karakol saldırılarının ardından,söyledim...pkk nın görevi öldürmek. ya bızım askerin görevi öldürülmekmi..? diye düşünenler için bır soru işareti koydum kafalara..
kısacası çok haklısın ama malesef islam aleminin başındakiler hep kukladırlar..kukla olmayanlarıda ne hale getirdileri bellidir...mesela ırak.pakıstan,afganistan,ürdün,lübnan,mısır,,
kukla olmayan şu aanda iran vardır..onunda akıbetını rabbım hayır eyleye..
rabbim islam alemıne şuur versin hıdayet versin..çok haklısın ancak bızlere şu anda dua etmek ve kalben buğz bağlamak gerekır..ne zamanki ülkemız güçlenır o zaman islam ülkeleride kendilerine gelir.
çünki onlarda bizlerden çok şey bekledi ve bekliyorlar..
|
Öyle bişey ki abi, ülkeler organize olmayınca, bizlerde bişey yapamıyoruz. Sadece dua edebiliyoruz. Bu beni daha da yaralıyor. Çünkü aciz hissediyorum kendimi. Tamam, dua etmek çok güzeldir ama savaşlar duayla kazanılmaz. Eğer öyle olsaydı, koskoca Peygamberimiz, meydanlara inip düşmanla çarpışır mıydı? Dua eder beklerdi. Biz gerekeni yapacağız ki ardından duamızın kabul olmasını bekleyelim. Oturup, hiçbir şey yapmadan, sadece dua etmek ne kadar doğru olabilir?
Müslüman ülkeler ortak tavır alıp, gerekirse biz müslümanlara "haydi savaşa" deseler, koşa koşa gideriz. Ama onlar birşey yapmayınca, bireysel olarak bizde aciz kalıyoruz. Duadan başka çaremiz kalmıyor. Açtığın konuyu okuyunca işte bu nedenle müslüman ülkelere sitem ettim.