Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-30-2008, 02:52   #15
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Söz ne zaman Araplara ve Filistin'e gelse bazı milliyetçi arkadaşlarımızın söylediklerini beğenmiyorum, bazılarının söylediklerine de şaşıyorum. Eğer onları kukla görüyorsak, İsrail'le onca anlaşma yapan biz de kuklayız. Protesto gösterileri hakkında abuk sabuk yorumlar yapanları anlayamıyorum. Hadisi nasıl unutursunuz; yapabiliyorsak elimize, olmuyorsa dilimize, onu da yapamıyorsak kalbimize karşı duracağız. Bence protesto gösterileri yetersiz bile kaldı. Bunu maalesef sölüyorum, hükümetimiz bu konuda pasif kalıyor demiyorum ama parti binalarımızın önünde daha büyük gösteriler yapılmalıydı. Hükümetimiz de çıkıp işte bakın millet infial içinde deyip daha cesur hareket edebilir. Buna mecbur kalır.

Kimileri de çıkıp diyor ki, özellikle de ülkücü camiadan çıkıyor bu parazitler;(Filistinliler için) Onlar da rahat dursalardı. Bu tuhaf düşünceli, ruhlarında ırkçılık yatan, oldum olası Arapları sevmeyen insanlara tek sözümüz bu ülkenin toprakları 50 yıldan fazla işgal altında.. Sen olsan rahat durur musun, Biz rahat durmuş muyduk ...

Bir de şu yanlış var. Bu saldırılar üzerine - Adolf Hitler'i şimdi anlıyorum - gibi sözler dinen tehlikeli ve insanlık adına çok yanlış sözler. Masum insanları öldüren herkes katildir. Soykırım yapan herkes katildir. Katilleri savunan suçlarına da ortak olmuş gibidir. Allah Muhafaza diyorum..

Konu Üç mevsim tarafından (12-30-2008 Saat 02:54 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla