Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-31-2008, 16:10   #12
Kullanıcı Adı
ALPEREN4425
Amma uzattın hoca yav. yapacağın sadece verdiğim linke tıklayıp Ayasofya'da namaz kılan o ismi lazım değil, işte o arkadaşlara destek vermekti.

BU KISMI OKUDUKTAN SONRA SİLEBİLİRSİNİZ

Bu kadarı da tahammülsüzlük oluyor. Özelden mesaj atmışsınız Cevap vermek istedim , kredimiz yetersizmiş.

Burası fikir tartışılan bir forum diye girdim buraya. Ancak fikirlere tahammülsüzlük olacağını düşünmemiştim.

Burada benimde fikirlerimle uyuşmayan yorumlar yapılıyor. Küfür etmiyorum,hakaret etmiyorum. Hoşuna gitmeyen edebi çerçevesinde cevap verir. Banlamak , yazdığım cevapları silmek tahammülsüzlük örneğidir.

Zaman gazetesinin ismini saptırma konusuna gelince ; bu gazete 8 yıldır benim evime düzenli olarak gelir. Ve hala da geliyor. Beğenmediğim taraflarını eleştirme hekkını buluyorum kendimde.

Coca Cola ile ilgili yaptığım yorumu bile silmişsiniz. O yorumda ne AKPARTİ ne de ZAMAN gazetesine herhangi bir eleştiride bulunmamıştım oysa. Neden silindiğini hala anlamış değilim.

Yoksa benim eleştirdiğim her kurumla sizin ortaklığınız mı var. Yanlışa yanlış demeyelimmi yani
ALPEREN4425 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla