Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-31-2008, 17:32   #5
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Edepsizlik senin gibi düşünmemekse ben edepsizim kardeşim.

Zaten topu topu 20-25 tane yorum yapmışım , bakıyorum tek ek siliniyor. Küfür yok, hakaret yok .

AYASOFYA'DA NAMAZ KILMANIN CEZASI diye bir konu açtık. Ceza alan arkadaşlar için destek istedik. destek verenlere teşekkür ederiz dedik. konuyu nerelere getirdiniz. Size destek vermediniz diyen olmadı. Vermek zorundasın diyende olmadı.

Zaman gazetesinin ortağımısın bu kadar savunuyorsun.Hoşuna gitmediyse bundan sonra Star gazetesini eleştiririm. Taraf gazetesini eleştiririm. Nasıl olsa bunlarda aynı grubun gazetesi.

Tamam işte.. Edepsizliğin ne demek olduğunu bile bilmiyorsunuz.. Hâlâ mesajlarımda küfür yok hakaret yok diyorsunuz. Ve kabulünüzdür ki edepsizsiniz. Ancak çok şey istenmiyor sizden, bunu da bilin..

Teşekkür ettik konunuza, teşekküre ihtiyacımız yok diye uzattınız bu kadar..

Ceza alan arkadaşlar için destek istedik. destek verenlere teşekkür ederiz dedik. konuyu nerelere getirdiniz. Size destek vermediniz diyen olmadı. Vermek zorundasın diyende olmadı.

Bunları diyorsunuz..

az önce de:

yapacağın sadece verdiğim linke tıklayıp Ayasofya'da namaz kılan o ismi lazım değil, işte o arkadaşlara destek vermekti.

diyordunuz.. Şimdi benim teşekkürüm destek yerine geçmiyor ise daha ne olacak ki.. İdrâkiniz mi zayıf anlamadım ki..

--
Zaman gazetesinin ortağımıymışım ki savunuyormuşum. Kardeşim, savunmak değil. Bak orada yazıyor bölüm yöneticisi diye.. Yani bu bölümden sorumluyum. Hakaret, aşağılayıcı vs. şeylerde araya girerim. Görevim bu çünkü..

Bakın, Zaman'a Zaman demesini öğrendiniz işte bu sayede!..

Yoksa hangi gazeteyi eleştirirseniz eleştirin. Haksız yere olmayacaksa eleştiri edepli olacaksa buyrun eleştirin. Ancak dikkat ederseniz konusunu ettiğimiz yorumda bahsi geçen yazarlar yalnızca Zaman gazetesinden de değildir. Sorarım size sizin mi var Zaman'la bir alıp veremediğiniz de burada çamur atıyorsunuz?..

Neyse..
Unutmadan da diyeyim: Zaman, Star, Taraf aynı grubun gazeteleri değildir ;)
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla