Konu
:
AK Parti'ye Yüklenen SPlilere Ağır Cevap
Tekil Mesaj gösterimi
12-31-2008, 17:42
#
24
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ALPEREN4425
Nickli Üyeden Alıntı
Kimsenin dinini imanını sorguladığımız yok, Ayet yorumladığımız yok. Ayeti olduğu gibi koyduk herkes nasibini alsın istedik. Altına da dedik ki
bak arkadaş;
İncele de yahudilerle dost kim ahbap kim öğren. Ayrıca İsrailden dandik heron uçaklarını alanları, TSK nın görüntülü istihbarat ihalesini yahudi şirketlere verenleri, Yahudi mafyası ADL örgütünden CESARET ÖDÜLÜ alanları... vs, vs. bunlarıda araştır.
Bazı üyeleriniz İsraili boykot için İsrail mallarının logolarını kendilerine imza yapmış. Bu malları almayalım İsraile tepki gösterelim.
Bende diyorum ki iki litre kola ile İsraile zarar veremezsin. Sen şu Heronları iade et. Görüntülü istihbarat ihalesini iptal et. Hele gönder İsraile şu cesaret madalyasını. Bak o zaman nasıl titriyor İsrail.
Ancak bazı çok vicdanlı arkadaşların bu eleştirilerden dolayı vicdanları sızladı.
Ya kardeşim, benide kendi üslubuna çekeceksin.. Papağan mısın?
Devlet onu yapsın bunu yapsın diyorsun. Saydıklarının hepsi TSK ile alakalı.. TSK da kimin kontrolünde belli. Uygulamları dahi Siyonizmle bağdaşıyor.
Şimdi dersin ki TSK ya attınız topu diye.. Ama alakası yok.. Bilmiyorum der misiniz ancak siyaset bilginizi görmemiz açısından yardımcı olur bize bu..
Demiyorsanızda sorun yok!
İki litre cola ile zarar veremezmişiz.. Şimdi anladım cola ilgili hangi mesajınızın silindiğini!..
Boykotta yalnızca cola ile olmaz. Ve 75 milyon birlik olup almaz isen çok şey olur.. Devletlerin en büyük geliri neredeyse ithal ürünleridir.. Ama bu kafadakiler işte mallarını zıkkımlanır, giyer, çıkarır sonra şu hoca buna karşıydı bu hoca bunu demişti ayet buydu.. der (AMA DİREKT SİZİ KAST ETMİYORUM BUNU DA BÜYÜK HARFLERLE YAZAYIM Kİ ANLAYASINIZ)
Neyse, konuyu da değiştirip iyice boş kuruntuya çevirmeyeyim..
Vicdansızlara ne dersen boş..
FarukARSLAN.
Açık Profil bilgileri
FarukARSLAN. nickli üyeye özel mesaj gönderin
FarukARSLAN.´nin Web Sitesini ziyaret edin
FarukARSLAN. - Daha fazla Mesajını bul