01-03-2009, 10:15
|
|
|
Alıntı:
rukayye Nickli Üyeden Alıntı
bun okuma kervanına bende katılmak isterim ama finnaler başlıyor...kendi kitap listemde var birikmiş kitaplarım var okunmak için sırada bekleyen....sadık yalsızuçanlar denince akan sularda durur benim için ama bidahaki kitabta eğer kabul ederseniz size katılayım 
|
Hoşgeldin Sevgili Rukiye kardeşim,
Aramıza hoşgeldin, şeref verdin.. Yeni bir yol arkadaşı daha edinmek o kadar güzel ki..
Sadık Yalsızuçanlar ile yola devam etmeni acizane tavsiye ederim.. Tahmin ediyorum ki adımlarını hızlandırarak bize yetişeceksindir. Henüz yeni kitabımızı belirlemedik, yeni kitabımız belirlenene kadar ve hatta daha sonra da Anka'yı bitirebilirsin..
Sevgili dilemma, öncelikle özlettin kendini, göremiyorum seni artık.. Yoksa ben mi bakmayı unuttum acaba ?
Yeni kitabımız tarih içerikli bir kitap olsa güzel olur diye düşündük ve bunu yazdık ama tavsiye kitap çok fazla gelmedi.. Anka kitabıyla ilgili bölümede çok yorum gelmeyince kitabın henüz bitmediğini düşündük. Onun için geç kaldık biraz. Pazartesi gününe yani kitap anketimizi sunmayı düşünüyoruz ve bu arada yine kitap tavsiyelerini de bekleriz.
Yalçın Hocam biz kitabımızı bitirdik, yorumlarımızı ekledik ve yol arkadaşlarımızı bekliyoruz şimdi de.. Ve yol arkadaşlarımızdan istikameti belirlemek adına yardımlarını istiyoruz.. Anka zihinlerin yüzeysel tortusunu aşıp derinlere inmek isteyen bir kitap, bu açıdan biraz zorladı beni de.. Tekrar okunması gereken bir kitap bence de.. Farklı bir zaman ve mekanda, aynı cümlelerle buluşmak ama ayrı düşüncelere bulanmak gerekir..
selam ile..
Beraber Okuyoruz...
1. gönülden
2. çilik
3. oturanboğa
4. HAYATIŞIĞI
5. eddie
6. dirilis.f
7. AY IŞIĞI
8. yalçın
9. siyah gül 07
10. duyguseli