Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2009, 00:22   #18
Kullanıcı Adı
reyAKbay
Nedir yani ''yanlış tanıtılıyor'' mantalitesi??Birileri çıkar şarkısını söyler.Tabiki ülkesini de en iyi şekilde temsil etmesi koşulu vazgeçilmezdir ama bunu kılık kıyafetle sınırlandırmak bana göre çok saçma.Ülkemi,sahnedeki kişiye göre kıyaslasalar ne olacak ?? Akıllarda bu imajla kalsa ne olacak?TÜh tüh tüh yazık oldu bu kılık kıyafetlerle ''bunlar nasıl islam ülkesi'' diye düşünecekler şimdi,izleyenler bizim ülkemizi hep HADİSElerle dolu olduğunu düşünecekler hatta bizi manşetlere taşıyacaklar bu halımızle..Tabiki ironi yapıyorum.Yok mu hadiseler gibi?Hatta az mı? Bu mantıkta olan çok insanın olduğunu düşünüyorum.Bana çok basit,gereksiz ve en önemlisi karanlık bir düşünce olarak geliyor bunların hepsi.Bırakın artık bunları,benım gibi düşünenler artık bu saçmalıklar içinde saçma sapan şeyleri duymak istemıyor.KİMSE KİMSENİN haddi olmayan şeylerine karışmasın.Ne tesettrümüze dokunulsun,ne de bu gereksiz boş muhabbetlere girilsin istiyorum.Herkesin yaşadığı kendine ağır...Bırakın artık bunlarla uğraşmayı ve klişe bir söz ama bakınız ki kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz...Kınanacak ve görüş verilmesi gereken,istişare gerektiren o kadar konumuz var ki buna gelene kadar.........
reyAKbay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla