Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2009, 18:22   #35
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
hadiseyi savunan arkadaşların savunma gerekçesi TRT galiba. Partimizin kontrolündeki devlet kanalının böyle bir seçim yapmasını eleştirmeleri halinde partimize zarar geleceğini düşündüklerinden hadiseyi savunuyorlar. neymiş efendim? hadise güzel kadınmış ve sahneye çok yakışıyormuş?? hayal kırıklığına uğradım. bu mudur yani yorumunuz? o zaman TV lerde gazetelerde kıçı başı açık ama güzel bir kadını gördüğümüzde övecek miyiz?

TRT rezil bir yayın politikası izliyor. Necdet Sezer şimdiki genel müdürü veto etmişti. partimiz zorladı ve sonunda İbrahim Şahini trt genel müdürü yapmayı başardı. ben çok farklı bekliyordum ama adam fos çıktı. yazıklar olsun ona. magazin programlarına, yayınladığı dizilerdeki açık sahnelere, içkili ortamlarda çekilen sahnelere, iğrenç yabancı filmleri yayınlamalarına, komedi programlarındaki erotik, ahlaksız sözler hep bu adamın sayesinde ekranlara ulaştı. hadisenin iğrenç şarkıları küçük kızların bile diline dolandı. trt DSP nin kontrolündeyken bile daha edepli programlar yapılıyordu. TRT 6 yı çıkardılar şimdi de Kürtleri bozacaklar.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla