Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2009, 00:09   #9
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yok güzel kardeşim gocunmadım. ben saadetin bayrağından rahatsız olmam. az önce bunu tartışıyorduk. ben TV den izlerken SP nin bayraklarının filistin bayraklarından çok olduğunu gördüm bunu yazdım ama itiraz geldi hemen, filistin bayrakları daha çoktu dediler. senin yukarıda aktardığın resimde her şey açık olarak görülüyor. İsrail'i lanet mitinginden çok Saadetin seçim mitingi gibi duruyor. bunun dışında saadet partisinden de Allah razı olsun. siyasi partiler içerisinde en sert tepkiyi kendileri gösterdi. bugün yaptıkları mitingde 7 uluslararası kanalda canlı yayınlandı. büyük bir organizasyondu. fakat dediğim gibi filsitin bayraklarına daha fazla ağırlık verilebilirdi. diğer konuda da SP nin büyük iş başardığını zaten yazmıştım.

diyarbakır'da mitinge katılan kuruluşlar sadece ufak bir şekilde ve 1 kerecik olmak üzere isimlerini yazdılar. kalkıpta her yere kocaman reklam yapmadılar. amaçları sadece 'biz de buradayız' demekti. hiçbir siyasi parti bayrağı yoktu. kendilerini ön plana çıkaracak hiç bir pankartta yoktu. sadece filsitin ve hizbullah bayrakları vardı. bence diyarbakır mitingi her ne kadar çağlayandaki kadar kalabalık olamasa da daha sıcak, daha olumluydu.

Abicim mitingi düzenleyen saader partisi elbetteki saadet partisinin bayrakları diğr gösterilerdekilerden çok olacak.Çünkü diğer gösterileri tek kurum veya kuruluş yapmıyor.Ancak bu mitingi sadece saadet partisi yaptı.Bazı sivil toplum kuruluşları destek verdi.
Onun için saadet partisinin bayrakları diğerlerinden çok çok fazla olması normal ben buraya mitingdeki tüm resimleri eklerim ama ortam gerilir diye eklemiyorum.Sanşa saadet bayraklarının çok olduğu resimi eklemişim.Benim amacım Sulatan Abdulhamit Hanı göstermekti.

buda seçtiğim iki resim filistin bayrakları çok.
Nereden bunlar aklınıza geliyor.
Bizim de hiç dikkatimizi çekmiyor.
Mühim olan Filistin için gelmendir.
şeyh şamil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla