Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2009, 00:23   #12
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle bu konuda gülüncek bir durum yok...
Ben burada saadet partisini kötülediğim falan yok.SADECE bireysel görüşümü belirttim sizlere
81 ilde temsilcilik olması saadet partisinin gençlere çok önem verdiğini göstermez.
Bugün genel anlamda baktığımız zaman ak parti gençliği dışında il olarak ilçe olarak belde olarak mahalle olarak hangi siyasi parti teşkilatlanabiliyor.
BEN saadet partisi bu konda sıfır demiyorum.
Ancak benim görüşüm yeterli ilgi ve alakayı bu konuda göstermiyorlar.
Bence ak parti gençliği genç arkadaşlarımıza sahip çıkma anlamında elinden gelenin fazlasını yapmakta tabii yeterli olmayabilir.İşte sizlerde yani saadet partili kardeşlerim devreye girerse genç arkadaşlarımızı siyasete yönlendirirseLER en azından internet cafelerden kıraathanelerden,eğlence mekanlarından genç arkadaşlarımızı kurtarmış oluruz.
Ancak hepimiz boşverip çalışmazsak
DAHA SONRASINDA MEYDANLARA İNMEK İÇİNDE VAKTİMİZ KALMAYABİLİR.
Saadet partisi teşkilatlanması yoktur evet milli görüş teşkilatlanması vardır. Milli görüşünde yok sp yok rp yok msp..... gibi particilik yaparak ülkeyi parti parti bölme zihniyetinde değildir eeee parti olmadan seçime girilmiyor sadece adet yerini bulsun. Şuanda en büyük teşkilatlanmanın Milli görüş teşkilatı olduğunu bilmiyor değiliz heralde.
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır