01-07-2009, 19:47
|
|
|
Yapmayın Allah aşkına..Onca şeyi bir yürüyüş mü durduracak..?
Ben bu gün bile yapılan yürüyüşleri onaylamıyorum..Yapılan yürüyüşlerle gazzedeki vahşet bittimi..? Çok güzel kalabalık toplandı evet..Tepkiler dile geldi..Peki bu gazzeye ne gibi bir fayda sağladı..Bazıları manen diyecek..Efendim orda tv bile izleme fırsatları şansları yokken ne maneviyatı..?
Bunun yerine daha çözümsel,daha mantıklı ve akıllı adımlar atılmalı..
Ha şimdi denmesinki saadet eleştiriliyor..Neticede Ak Partiliyiz ya hanii 
Ben kendi partimide eleştiriyorum efendim..Benim düşüncem asker gönderilmesi yönünde mesela..Ama liderlerimiz bu yöne çok olumlu bakmıyorlar kendimce kızıyorum..Yani partimi eleştirebilecek kadar objektif biriyim..
Ama bu olaylar her çıktığında lütfen herkes kendi partisinin yapabileceklerini sıralamasın..İrandan 70 bin genç cihad etmeye gidiyor..Erkeklerimiz yürüyüşlere gideceğine cihad etmeye gitsinler o zaman..Yürüyüşlerle gazze ne kazanıyor nede kaybediyor..Evet tepkimizi koyuyoruz..En çok yürüyüşü Türkiye yaptı Türkler ortaya koydu..Ama gazze bundan ne kazandı..Hala ölmüyorlar mı..? İsrail bu tepkileri görebilecek kadar vicdan ve anlayış abidesi mi..?
''Yok bizim zamanımızda olsaydı,yok efendim bizim liderimiz olacaktıda o zaman görecektiniz'' vs vs.. geçiniz bunları..Erbakanı çok severim..Kastım yada kinimden sarfetmiyorum bu sözleri..Ama birileri bu vahşetten kendisine pay çıkarmaktan vazgeçsin artık..!! Ortada bir vahşet var..Hepimiz müslümanız vicdanımız parçalanıyor..Şimdi kalkıpta kimse atıp tutmasın..Yapabileceği şeyleri koysun ortaya..Fikrini sunsun..Yapamayacağı şeyleri ''biz olsak yapardık ederdik'' demesin..
|
|
|