Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2009, 22:19   #15
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Alıntı:
aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kendinizdemisiniz...yazıda geçmişe atıfta bulunuluyo...bunda hocamın ne kabahati var...hakaret ediyorsunuz...yaşlılık hepimizi geleceği...hiç birimiz yerimizde saymayacağız..lütfen saygılı olun..

libya liderinin karşısında titredi...bunu ancak zavallılar diyebilir...orda hocamın ne konuştuğu bu forumda çok yazıldı çiszildi tekrara gerek yok..

evet allaha şükür şanlı bir ecdadımız var...ve gerçekten çok kahramanımız var...ve hepsini saygıyla anıyorum...allah yaşayanlardan razı...ahirete intikal edenlerinde ruhu şad olsun..
Tabiki kendimdeyim kardeşim.Ama hangi parti olursa olsun böyle sürekli birilerinin kendi liderlerini hiç bir zaman suçu olmayan günahsız affedersiniz ama mecazi olarak taparcasına savunması beni hasta ediyor.Bırakın kardeşim bu işleri ya ,ne olur sanki birazda eksi taraflarını göründe öz eleştiri yapın.Yok olmaz illede en iyisini yapan benim liderim.Gel sen benim foruma bak bakalım yeri gelince Devlet Bahceliyi yada MHP yi nasıl eleştiriyorum gör.Siyaset bende her zaman ikinci planda kalır.
Sonuçta benim için önemli olan Tükiye'dir.Gerisi sadece teferruattır.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla