Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2009, 18:27   #4
Kullanıcı Adı
Khaan
Zaten bizim halimiz ortada. Eurovisionda yine rumlara ve ermenilere 12 puan veririz, 0 Puan geri alırız. Sonrada birileride sokağa çikar, "Türkiyeli" vatandaşımiz ermeniyiz diye bağırıp sloganlar attar.

Alman/Fransiz TV kanalı ARTE'da ermenistanı gösterdi. Orda azınlık olarak kuzey iraktan zamanında kürt aşiretlerinden kaçmış yezidler (pkk'da onlardan çok bulunuyor), şeytana tapan derler, ermenistana kaçmış ve sığınmış. Karadağ savaşında bu yezidler azeri topraklarındaki kürt aşiretlerine feci şekilde katliam yapmışlar, düpedüz sırf kürtlerin üzerine girişmişler. Hiç Türkiyeyi bilmiyen, Türklerle hiç alakası olmayan, kuzey iraktan ta ermenistana göç eden o yezidler bugün ermeni öğretmenlerin göz altında pkk okul eyitimi alıyorlar! Alman TV'de gördüm, gözlerime inanamadım! Bu nasıl cesaret? Şeytanın kendisini ararsın, al sana şeytan! Geçen sene gösterdi o dokumentationu. Ve o yezid pkk'lılar ermenistandan çıkıp kuzey irak bölgesine gidiyorlar, Türkiyeye karşı savaşmak için! Ufacik çocuklar okulda pkk şarkıları ve pkk propagandası ve Türkiye düşmanlığı öğreniyor, başkan apo diye şarkı söylüyorlar! Şimdi hiç kimse gelip demesin'ki bunu bizim MIT ya da hükümet bilmiyor. Kimseye yutturumazlar. Sen git, ermenistani ziyaret et. Sen git azeri kardeşlerimizi unut kenara at! Sen git, bütün ermeni teroristlerin akkıttığı kanı unut.

Şimdi ben ne yapabilirim? Ne Türk yazarı var, ne Türk medyası. Herkez kör olup sanki görmemezlikten geliyorlar. Bide alkış edenler'de var. Dün Türküm diye ortaya çikan, bugünde ermenistan ziyaretini alkışlıyor. Bizim onlara ihtiyacımızmı var? Ne günlere kaldık!

Konu Khaan tarafından (01-11-2009 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir..
Khaan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla