Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
Önyargısız hareket edip düşündüğüne inanıyorum.Özelikle şunu deklare etmek isterim ki;haberi asla kartel medyasında,daha doğrusu Türkiye üzerinde emmeleri olan çıkar çevrelerinden edinme..!Haberi gerçek kaynağında aldığın zaman gerçeklere daha yakın olursun.İsmini zikir ettiğin gazete ve medya organı Türkiye'ye PKK'dan daha fazla zarar verdiğine yemin edebilirim..!Öncelikle bunu bilmeni isterim.Her ailede yanlış düşünüp hatta yapabilen bireyler olduğu gibi,Kürt meselesinde Kandırılmış,ve çeşitli sloganlar ezberletilen insanların sayısı fazla..!Ama bunlar her geçen gün topluma kazandırılıyor,insan kaybetmek,Dünya Kaybetmekle eşdeğerdir..!Senin bahsettiğin konular tamamıyla ülkeyi bölmek isteyen şahısların,kirli emmeleri.Tiyatronun kirli bir sahnesi..Bu yüzden değindiğin cinsten birsürü sorun sözkonusu,lakin unutmayalım ki bunlar tamamıyla,iyyiyi kötüleştirmeye yönelik,ve fevri durumlar..!
|
Hem ben youtube video plattform'da ahmet kaya pkk şarkısını kendim gördüm! O anlattığım sivan perverin "Kin Em" şarkisini pkk festivalinde söylediğini ve aynı zamanda kuzey irakta söylediğine isbat olarak filimler, kilipler var. PKK terör kanalında çıkdığına dahil isbat videolar var. Kendim gördüm ve izledim.
Bilmiyorum türkiyede youtube video sitesi daha halen kilitlimi. Ama isterseniz ahmet kayanın ve sivan perverin pkk klıblerini yeniden arar, buraya linkini koyabilirim!
DTP Parti şefi Ahmet Türkün anneside yezid! Yezidlerin dini külübesi mi artik nedir, oraya ziyarete gitti. Yezidlerin geldiyi öz topraklar kuzey irak.
Musa Anter'de yezid!
Kaç tane müslüman var acaba pkk teror örgütünde ve ayriyeten kaç kürt! Pek bulamassınız! Neden bu yezid ve pkk yandaşları, terör örgütü destekliyiceri türk devlet kanalına çikiyor ve reklamı yapılıyor! Türkiyede hiç mi doğru dürüst kürt yok? Bula bula bunları mı bulmuşlar? Biz türkiyede pkk terör yandaşları içinmi kanal kuruyoruz, yoksam kürt vatandaşları içinmi? Neden bunlara hizmet ediliyor. Öbür tarafta'da her gün haince pkk teröristlerden masum insanlar ve mehmetcik katlediyor! Ne diye asker savaşiyor? Ne diye okadar asker öldü, biz gelip pkk kanalı kurmamiz için'mi?!
sivan perver sırf şarkı teklifi değil, programm sunucu teklifi'de edildi TRT 6'da. Nasil bi iş bu?