01-12-2009, 04:12
|
|
|
Alıntı:
MüCAHİD Nickli Üyeden Alıntı
İşte Saadet Partisi'nin açıklanan ilçelerdeki Belediye Başkan adayları:
Fatih: Türker Saltabaş
Çekmeköy: Halil Mert
Beykoz: Salih Birinci
Avcılar: Abdülkadir Akyılmaz
Bağcılar: Mukadder Başeğmez
Bahçelievler: Ekrem Kızıltaş
Bakırköy: Adem Yıldırım
Başakşehir: Salih Beşir
Maltepe: Metin Çelik
Esenler: İbrahim Bitiş
Esenyurt: Gani Şavata
Eyüp: Lütfi Kibiroğlu
Gaziosmanpaşa: Salih Yazıcı
Güngören: Mehmet İpekçi
Kadıköy: Ahmet Kökler
Kartal: Hüseyin Karakaya
Pendik: İsmail Haskul
Tuzla: İsmail Kızılgöz
Silivri: Mevlüt Alkan
Şile: Mehmet Belen
Sancaktepe: Zarif Aslan
Sultangazi: Hasan Akpınar
Sultanbeyli: Halil İbrahim Arıkan
Ümraniye: Mehmet Bingöl
Üsküdar: Yılmaz Bayat
Zeytinburnu: Kadem Emanet
|
Üsküdar'da Yılmaz Bayat bu iftar çadırı geleneğini başlatan kişi idi sanırım. Üsküdar'da çok seviliyor.. Ancak biraz daha reklam amaçlı tanıtım yapması lazım Saadet'in Üsküdar'da.
Bağcılar'da Mukadder Başeğmez gibi bir siyasi deha var.. Belediyecilik açısından iyi giden Bağcılar Belediyemizi en çok zorlayan isim hiç şüphesiz ki Başeğmez olacaktır..
Kadıköy'de Ahmet Kökler hezimetle çıkar.. Oradaki chp diktatoryası maalesef ki bu seçimde de yıkılmayacak gibi görünüyor. Hakeza Bahçelievler'de de öyle olacaktır sanırım. AK Parti'miz gönüldaşı Osman Develioğlu hayatta kaptırmaz koltuğunu..
Avcılar ve Bakırköy'de de kim alırsa alsın ama inşallah şimdiki yönetim gider.. Bakırköy'de imkansız belki Saadet ancak Avcılar'da AK Parti yada Saadet hangisi alırsa gurur duyarım..
Ve Küçükçekmece'de aday dahi gösterilmemiş Aziz Yeniay başkan tahtı sağlam olan ve AK Parti belediyeleri arasında işini en sağlam yapan kişi kanımca..
--
Tekrardan, seçimlerinSaadet Partisi adına hayırlara vesile olmasını diliyorum...
|
|
|