Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2009, 04:12   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
MüCAHİD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşte Saadet Partisi'nin açıklanan ilçelerdeki Belediye Başkan adayları:

Fatih: Türker Saltabaş

Çekmeköy: Halil Mert

Beykoz: Salih Birinci

Avcılar: Abdülkadir Akyılmaz

Bağcılar: Mukadder Başeğmez

Bahçelievler: Ekrem Kızıltaş

Bakırköy: Adem Yıldırım

Başakşehir: Salih Beşir

Maltepe: Metin Çelik

Esenler: İbrahim Bitiş

Esenyurt: Gani Şavata

Eyüp: Lütfi Kibiroğlu

Gaziosmanpaşa: Salih Yazıcı

Güngören: Mehmet İpekçi

Kadıköy: Ahmet Kökler

Kartal: Hüseyin Karakaya

Pendik: İsmail Haskul

Tuzla: İsmail Kızılgöz

Silivri: Mevlüt Alkan

Şile: Mehmet Belen

Sancaktepe: Zarif Aslan

Sultangazi: Hasan Akpınar

Sultanbeyli: Halil İbrahim Arıkan

Ümraniye: Mehmet Bingöl

Üsküdar: Yılmaz Bayat

Zeytinburnu: Kadem Emanet
Üsküdar'da Yılmaz Bayat bu iftar çadırı geleneğini başlatan kişi idi sanırım. Üsküdar'da çok seviliyor.. Ancak biraz daha reklam amaçlı tanıtım yapması lazım Saadet'in Üsküdar'da.

Bağcılar'da Mukadder Başeğmez gibi bir siyasi deha var.. Belediyecilik açısından iyi giden Bağcılar Belediyemizi en çok zorlayan isim hiç şüphesiz ki Başeğmez olacaktır..

Kadıköy'de Ahmet Kökler hezimetle çıkar.. Oradaki chp diktatoryası maalesef ki bu seçimde de yıkılmayacak gibi görünüyor. Hakeza Bahçelievler'de de öyle olacaktır sanırım. AK Parti'miz gönüldaşı Osman Develioğlu hayatta kaptırmaz koltuğunu..

Avcılar ve Bakırköy'de de kim alırsa alsın ama inşallah şimdiki yönetim gider.. Bakırköy'de imkansız belki Saadet ancak Avcılar'da AK Parti yada Saadet hangisi alırsa gurur duyarım..

Ve Küçükçekmece'de aday dahi gösterilmemiş Aziz Yeniay başkan tahtı sağlam olan ve AK Parti belediyeleri arasında işini en sağlam yapan kişi kanımca..

--
Tekrardan, seçimlerinSaadet Partisi adına hayırlara vesile olmasını diliyorum...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır