Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2009, 18:21   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değerli kardeşim,Ucuz siyasi tartışmalara girmek istemem ancak bir sözünüze cevap vermek istiyorum.
Ampül herzaman yanmaz.Sadece akşamları yanar,Elektrikler gittiği zaman hiç yanmaz.
Ancak yıldızlar herzaman yanar ister sabah olsun ister akşam olsun.Akşamki yıldızları gündüzleri güneşin aydınlığı ile yıldızların yandıklarını göremeyiz.Bu değildir ki yıldızlar gündüzleri yıldızlar yanmaz.Yıldızlar her daim yanar bu bir.
İkincisi...
Dünyamız 24 saat yıldızlar tarafıncan aydınlatılmaktadır.
Akşamları o ihtişamlı yıldızlar her daim dünyamızı süsler ve aydınlatırlar.
Gündüzleri ise güneşin aydınlığı ile aydınlanırız.
Bilmem biliyor musunuz ?
Güneşte bir yıldızdır.

Saadetin 5 yıldızı da en az güneş kadar tesirli yıldızlarıdr...

Ucuzdan ziyade ''beleş'' bi siyasi yorum olmuş buda.. Hatta ondanda öte astrolojik olmuş!..
Böyle toz kondurmama çabasındasınız anladık ama gerçekten bazen çok komik oluyorsunuz.. Şu kol kanat gerMeye bakın.. Sahiden de aykırı hiç bir partiye böyle toleranslar verilmemelİ imiş.. Yani bu gibi partilerin kendi forumlarında olmayan bir şey neden bizde var sorusu bu gibi zihniyeti gördükçe daha mantıklı hale geliyormuş doğrusu...

Hadi yıldızı güneşi tartışalım(ucuz siyasi tartışmayı sevmeyiz ama!)..

Ampül her zaman yanmaz, yalnız akşam yanarmış.. Bende isteğe göre her zaman yanar dedim zaten.
Elektrik gidince yanmazmış. Jenaratör kullanırız!.. Mâlum hayat kolaylaşıyor, eski çağ zihniyetlerinde kalmamalı değil mi?

Yıldız akşamları süslermiş gökyüzünü, güneşte yıldızmış o da gündüzleri aydınlatırmış.. E hava bulutlu olunca ne güneş görürüz ne de bişey şimdi ne olacak?

Böyle 'beleş'ten yorumlar yapacağımda aklıma gelmezdi hani.. Ama işte bize akıl vermeye çalışan zihniyete bakınca ''ne yapalım'' diyor insan..
Şu konu bütününe bakıp bir de benim cevapladığım yazı ile şu yazınıza bir daha bakar mısınız Allah aşkına..

Neyse uzatmayacağım. Nasıl düşüklükle gelinirse öyle düşüklükle gidilmeliymiş sizlere de.. Büyüklük beklemek kabahat imiş zaten.

Saadetin 5 yıldızı da en az güneş kadar tesirli yıldızlarıdr...

E bu lafı kime söylüyorsunuz?

Konu FarukARSLAN. tarafından (01-12-2009 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır