Bu sözler AK Parti için de pek çok kez sıralanıyor.. Böyle kısa kısa kelamlarla bir siyasetçiye vurmak abes oluyor.. Baykal efendinin çukurluğu mâlumdur ancak burada ki ifadelerin bazılarının içi boş gibi geldi bana..
Mesela bir kaçına değinmek istedim,
CHP, Atatürk’ün “ Komünizmi gördüğünüz yerde başını ezin.” Dediği halde, komünistlerin cirit attığı tehdit ve hiziple anılan bir partidir. Atatürk’e ihanet etmektedir ve Atatürk ilkelerinin dışına çıkmıştır.
Atatürk, bolşeviklerle ittifak kurmuştur, sonradan bolşevizm hakkında aykırı beyanları vardır ancak ''Komünizmi gördüğünüz yerde başını ezin.'' gibisinden bir sözü yoktur (kanımca). Söylev ve demeçlerinde yoktur çünkü.. Aynı 'Bursa Nutku' gibi bu da Mustafa Kemal'e atfedilen hayali cümlelerden biridir. (Sözü söylediğine dair kanıt ve belge getirenlere amenna derim ama. Ama, yok yani..)
Konunun devamında ki komünistlerin cirit attığı bir parti sözüne katılırım. Ama işte temelde hata var.. Ve komünistler yeri gelince Saadet Partili bile olabiliyor (öyle gözüküyor) dhkp c gibi illegallikten ötesi onlar için hep 'takiyye'ciliktir..
-Bir diğeri:
40- Deniz Baykal: “Seçimi kazanamazsam Rodos’a kadar yüzerim” demiştir. Peki neden Rodos? Yabancı topraklar olması ve masonların kökleri olan sapkın Türk ve Müslüman düşmanı tapınakçıların adası olmasının bununla bir alakası var mıdır?
Bu sözde öyle derin manalar aramamalıyız. Rodos bir kere tapınakçıların elinden alınıp yıllar yılı Osmanlı egemenliğinde kalmış bir adadır.. Yani işi tapınakçılara götürürsek, giderken Osmanlı yolundan da geçmiş olacağız.. Bunu da göz ardı etmeyelim..
Sözdeki Rodos ise Marmara'dan atlayınca en uzak ada olarak ve dilimizde hâlâ aşinalığıolan Rodos'u demiş olabilir..
Sebebi belki sizin dediğiniz gibi de olabilir, şu an mason yuvası olduğu mâlum ancak bu fikir okumaya girer. Bu ise yanlıştır..
--
26- Baykal’ın, mitinglerdeki hezimetini yazmamaları için basın mensuplarına rüşvet verdiği konuşulmaktadır.
Belgelenmemiş şeylerle konuşmak bize yakışmaz.. Yazıda ki seçeneklerin neredeyse tamamı da belgesiz.. Hani asılsız demiyorum orası ayrı..
Yani diyeceğim o ki, böyle bir yaklaşımla karşıdaki Baykal bile olsa biz ayıp etmiş oluruz.. Hani, yerini bulmuşken ne ise ne, ne olursa olsun dur bir de ben ''çakayım'' demek çok yanlış olacaktır. Kim olursa olsun bu gibi ithamlar sahibini rencide eder.. Dediğim gibi karşıda ki Baykal dahi olsa..
Bu ve bunun gibi sözler ve yaklaşımlar 'onlar'a yakışıyor, bize değil!
Ben bunu bilir bunu söylerim ...
Konu FarukARSLAN. tarafından (01-14-2009 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir..
|