Psikololik Savaş Tekniğine uyan son derece profesyonelce hazırlanmış bir boş haber.Bizim burada Gülen'e yapılan olayı tarmışmamız yerine Gülen'i kim savunuyor konusu yedirilmeye çalışılıyor.Gülen gibi kitleleri peşinden sürükleyen bir din adamına böyle bir şey yapılması büyük bir saygısızlıktır zaten yapanlara bakarsanız edep ve saygı kavramları bir hayli değişmiş olan insanlardır.Yukarıda ki haber şişirilmek için fotomontajın nasıl yapıldığı bile anlatılmış.İnsan bilmediği şeyden korkarmış.Başlığa dikkatinizi çekiyorum."GÜLEN'İ PEYGAMMER KATINA ÇIKARDILAR"Nerede Gülen'in peygamberliğe çıkarıldığı ile ilgili birşey yazıyor bunu ispat edemeyenlerin ben şerefeleriden şüpe ederim.Sizin gibi zevatin belirli gazeteler okudukları için bu tür konularda tarafsız yaklaşamıyor.Bu verilen haber Vatan gazetesinin bu fotomontaj ile verdiği ikinci haberdir.Zaman ve Vakit gazetelerinin bu konu ile ilgili yaptıkları haberleride buraya alp incelemek gerekiyor.Bakalım nerede Gülen'i peygamber yerine koymuşlar.Tabi ki bu konuyu açanın böyle bir cesareti olacağını sanmıyorum.Yapılan bu haberler Nur Cemaatini tahrik etmektedir ve Gülen'e daha sıkı bağlanmalarını sağlamaktadır(piskolojik harekat geri tepti).Gülen'e peygamber benzetmeleri ne ilk nede son olacaktır burada ki esas amaç ise zamanla peygamber kavra.mını yok etmektir.
|