Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-17-2009, 03:39   #10
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ziraat Bankası ndaki esrarengiz heykel
Masonlar Türkiye de yaptıkları eserlere de kendi sembollerini yerleştirdiler. Bunlardan en bilineni Mithat Paşa nın kurduğu Karaköy Ziraat Bankası'ndaki heykeldi. Harun Yahya ya ait Yahudilik ve Masonluk adlı esere göre, Karaköy Ziraat Bankasın daki elinde mason tokmağı olan heykel Hiram Usta ya aitti. Tevrat kaynaklıydı. Muharref Tevrat da Ve sağ elini işçilerin tokmağına saldı; ve tokmakla Sisera yi vurdu, başını ezdi ayeti vardı. (Tevrat-Hakimler- Bab:5-Ayet:26) Hemen yanındaki kadın heykeli de Dul Kadını sembolize ediyordu. Türkiye Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Locası nın resmi web sayfasındaki listeye göre de Mithat Paşa Masondu.

Allah Allaah.. Bunu az önce Kadir Mısıroğlu'nun konuşmasında duydum.. Hemen not edinmiştim araştırayım diye.. Yıllardır zayıf kalmış ama yıkılamamış bile diye..
Garip, şimdi öylesine rastladım..
Çok garip oldu..

Ancak Harun Yahya'nın Yahudilik ve Masonluk kitabı kaynak olarak gösterilmiş.. Ama kitabı okumama rağmen öyle dikkat çekici bir şeye rastlamadım yahut hatırlamıyorum.. Kitaptan alntılanan konu sayfa olarakta verilebilir mi? ...

Konu FarukARSLAN. tarafından (01-17-2009 Saat 03:47 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla