Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-17-2009, 15:34   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Yanlış aday noktasında sana katılıyorum.Yanlız direkt yanlış aday demek yanlış.Biraz irdelemek gerek konsensüsü...Bizler adaylar için bir AR-GE araştırmasına girmediğimiz için kamuoyunda deklara edilen vasıflarını biliyoruz sadece..!Ak Parti gibi ülke sınırlarını aşmış bir yönetimin,bir yelpazenin seçim dönemlerinde büyük hatalar yapması kaçınılmaz olsa gerek..!Ama burada tabi bizi ilgilendirenin PARTİ olduğunu unutmamalıyız,yani partimizin çatısı altında hiç kimse yanlışlıklarını sürdürmeye devam edemez,böyle bir kanının oluşması yanlışları bir nevi sindireme noktasında hoş karşılanmakta..!Özelikle yerel yönetimlerde Halkımızla iç içe siyaset yapıldığı için Adaylar olsun,Başkanlar olsun kolay kolay milletin gözünün içine bakarak yalan,yanlış işler içerisinde bulunucaklarını düşünmüyorum.Birde benim özelikle dikkat buyurduğum bir konu daha var...Adayların belirlenme sürecinde veyahut mevcut Başkanların AK parti il teşkilatlarının yanlış yönlendirmesi sonucu oluşan hataların Partiye mal edilmesi son derece yanlış olsa gerek..!Özetle bütün bu zorlu şartlar dahilinde en doğru olanını yapmaya çalışan Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkesi ve milleti için asla yanlışı reva görmez.Birde kimse şunu unutmamalıdır ki;mevkiler ve makamlar asla kalıcı değildir,kalıcı olan gönüllerde inşa ettiklerinizdir..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla