Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-17-2009, 18:42   #6
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşlerim sırf muhalefet olsun diye yazmıyorum.

Yemende erdoğanın bir rsmi olması beni grurlandırdı.
Yemen ve birçok arap halkı dünyada olup bitenleri göremiyor.
Kendilerine nasıl yansıtılıyorsa öyle hareket ediyorlar.

Ben akpnin filistin için attığı somut adım göremiyorum malesef...Hepsi lafta kalıyor.
bizde biliyoruzki erdoğan ve arkadaşları savaşı durdurmak istiyor ama durduramıyor gerçek bir dışş politika uygulayamıyor.
Filistin için attığı somut adım yok eğer varsa gösterebilirmisiniz?
O tepkiler somutunda somutudur. Daha da somutu şu an Suriye ile olan anlaşma sayısını artıtmak olacaktır.. İsrail feshi değil de Suriye ilişkileri tamamen bu paralelde bir yol olacaktır şu an..

Ve işe Filistin yanından bakmalı ilk önce.. Oradan bakıp iyi hoş deyip sonra AMA diye ekleyip İsrail tarafına geçmek kanımca etik olmaz..

Yani Filistin tarafından yeşil ışığı görünce, evet bu liderdir. Doğrusunu da yapacaktır (inşaallah) derdim.. AK görüşlü olmasam da derdim bunu eminim..
Kimsenin kınayamama cesareti gösteremediği yerde biz 'biz bile değil sizde yeşil ışık yakmayın bunlara' diyebiliyorsak atılmış çok büyük adımlar zaten vardır..
E burayı iyi hoş lafları küçük görüp ardına atlayanlar bir avrupaya bakmalı önce.. Biz Avrupalı devletler ile kıyaslanıyoruz şu an emi?..
E onlara bakınca çook somut adımımız var.. İcraatte yalnızca antlaşma değildir bunu Filistin de görüyor Suriye de İranda vs vs....
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla