Konu
:
Bu yazıyı lütfen bayanlar okusun !
Tekil Mesaj gösterimi
01-17-2009, 21:19
#
5
Kullanıcı Adı
Gölge
Bunlarda konuyu alıntı yaptığım haber sitesinde ki yorumlar bakın bakalım aşk-ı ilahi ve ümmü_seleme gibi konuya başka muhalefet olanlar var mı
ismail demir
17-01-2009, 17:24:57
birkere yazıyı sadece bayanlar okusun demeniz yanlış çünkü bayanlara parayı veren genellikle erkekler.bu yazıyı erkeklerde okusun.
ikincisi bu klişe boykotları bırakalım.eğer boykotta samimi isek evinize giren domatesin tohumu,parfüm.kolonyanın daha bir sürü malzemin hammaddesi oradan geliyor.onlarıda kullanmayın.üçüncüsü vakıflarımız oraya yardım ediyor diye mallarını almayın dedikleri şirketlerin türk temsilcilerinin zekatlarını alırken hiç boykot akıllarına gelmiyor.gelin daha gerçekçi ol
hüzün
17-01-2009, 06:40:02
dostlar, sadece bu ürünleri almamak yeter mı?birinden kaçıyorum yanlışlıkla ötekine tutuluyorsunuz, bunun dışında;
israile destek veren ve topraklarımız içinde yaşayan menfaatperestlere ne diyeceğiz? onların karşı haykırabiliyormuyuz?
utanıyorum, ben nasıl bir Osmanlı torunuyum
hatice
16-01-2009, 19:28:22
maalesef ne yazı ki benim almamamla ne degişir dıyenler çok oluyor unutmayalım ki bir kişinin yaptıgı bir şey bin kişinin yapması gıbıdır hayatta hiç kolanın hiç bir çeşidini içmiyorum içmedim çok şükür ki ailemiz bu bilinci küçüklükten beri vermiş onların mallarını boykot edıyorum etmeye devam edecegiz inş
ercan
16-01-2009, 18:03:48
Dünyada milyonlarca müslüman kardeşimiz bu vahşete duyarsız kalmaları beni ve ailemi oldukca etkiliyor .bizler sıradan insanların yapacagı şeylerde var illaki ABD veİSRAİL patentli ürünlerden uzak durarak bu savunmaya katkıda buluna biliriz.ALLAH filistinli kardeşlerimize yardım etsin.
seval
16-01-2009, 17:01:29
yorum yazmak çok zor şu an infaz tahtasında gibiyim
Gölge
Açık Profil bilgileri
Gölge nickli üyeye özel mesaj gönderin
Gölge - Daha fazla Mesajını bul