Alıntı:
Gölge Nickli Üyeden Alıntı
Kendin yazıyor kendin okuyorsun ne yazdığının farkındamısın sen kardeşim bizim Türkiye'de bulunan hiçbir değere karşı olduğumuz yoktur her zaman saygımız vardır ve Türk milleti asker bir millettir hiçbir zaman askere düşmanlık etmemiştir etmezde biz sadece Mustafa Kemal Atatürk'ün de karşı olduğu şeye hurafelere karşıyız düşüncesinde samimi olan herkese saygımız ve sevgimiz vardır biz sadece içimizde bizden gibi görünen kalleşlere karşıyız vakit gazetesini bırakalımda her haberi istediği şekle çeviren kartel gazetelerine bakalım ama öncelikle kafamızı kumdan çıkarmamız gereklidir bunları görmek için .....
|
dışaradan gerek bu forumda ve vakit gazetesinde tsk yıpratılmak istenmekte bunu kimse ses cıkarmamaktadır..su zihniyeten kurulamadınız şahsım olarak kartel okumam..sözcü gazetesi okuyorum yada sabah gazetesi okurum..buraya kopyalanan haberler vakit yan kuruluşları yada vakit gazetesi ve hergün askre kin kusuyorlar bu asker düşmanlıgı nedir ergenekon bizde inanıyoruz ve ak partiye güveniyoruz yargılayın ve tükiyeyi pislikten defedin.Ben ve benim gibi düşünenler asla Ataturk üzeinden cıkar saglamaz..biizim YÜCE ALLAH VE HZ.MUHAMMED SONRA ÖNDERİMİZ ULU ÖNDER ATATURK'TÜR..sizde sunu görün tamam ama yaptıgınız hatlarını kimse görmesinmi kartel yazıyor kin kusyoruz niye kardeşcce yaşama yollarını aramıyoruz.herkesde sizn gibi düşünmek zorunda degil..BİR ATATURKÇÜ olarak yerelde AK PARTİYİ destekleyecegim