Konu
:
Albay Kırca Neden İntihar Etti ?
Tekil Mesaj gösterimi
01-21-2009, 19:17
#
8
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
turep
Nickli Üyeden Alıntı
dışaradan gerek bu forumda ve vakit gazetesinde tsk yıpratılmak istenmekte bunu kimse ses cıkarmamaktadır..su zihniyeten kurulamadınız şahsım olarak kartel okumam..sözcü gazetesi okuyorum yada sabah gazetesi okurum..buraya kopyalanan haberler vakit yan kuruluşları yada vakit gazetesi ve hergün askre kin kusuyorlar bu asker düşmanlıgı nedir ergenekon bizde inanıyoruz ve ak partiye güveniyoruz yargılayın ve tükiyeyi pislikten defedin.Ben ve benim gibi düşünenler asla Ataturk üzeinden cıkar saglamaz..biizim YÜCE ALLAH VE HZ.MUHAMMED SONRA ÖNDERİMİZ ULU ÖNDER ATATURK'TÜR..sizde sunu görün tamam ama yaptıgınız hatlarını kimse görmesinmi kartel yazıyor kin kusyoruz niye kardeşcce yaşama yollarını aramıyoruz.herkesde sizn gibi düşünmek zorunda degil..BİR ATATURKÇÜ olarak yerelde AK PARTİYİ destekleyecegim
TSK öncelikle kendi içinde kendini yıpratan maşalardan kurtulmalıdır gerisi kolaydır biz zaten hep farklı kültürler içinde kardeşçe yaşamış bir milletiz yeter ki uyanık olalım bu forumda kimse asker düşmanlığı yapmaz aksine herkes duacıdır askerine polisine ve güvenlik kuvvetlerine her kurum görevini doğru yaptığı sürece .....
Gölge
Açık Profil bilgileri
Gölge nickli üyeye özel mesaj gönderin
Gölge - Daha fazla Mesajını bul