Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-22-2009, 10:47   #18
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
Alıntı:
ismet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi bazı yorumlar yazacağım arkadaşlar yine yanlış anlıcak yine konuyu başka yerlere çekecek... ama ben yine de yazacağım.
Kurtulmuş'un böyle şeyler söylemesi gerçekten hoş İsrail'in yaptıkları yanına kar kalmamamı ama kimseye sormadan Gazze ye giren İsrail, tüm dünya ayağa kalksa bile Gazzeden çıkmayan İsrail, ateşkes yaptım geğil geri çekilmiş kimseye sormadan... tamam kabul ediyorum büyük bir katliam yaptı Gazzede o bunun yanına kalmamalı ama tazminat ödemesinin teklifi maddeler falan sizce İsrail bunlara bakacak mı... Bu işler sadece sözde kalacak İsrail bu söylenenleri duymıcak bile ancak bütün dünya bir araya gelirse olur o da ancak birleşmiş milletlerden çıkacak bir kadar ile olur... Lütfen Saadetli arkadaşlarım alınmasın ama Numan Kurulmuş'un söylediklerini Tayyip Erdoğan da söyleyebilir ama sonuçsuz olacağı için belirtmiyor... İsrail'e karşı bireysel ya da sayıca az toplulukların yapacağı duyuruların İsrail tarafından dinlenmeyeceğini biliyor ancak birlikle olur mu... Son söz olarak İsrail'e karşı bie hesap sorma işlemine girişeceksek onu ancak Dünyanın birarada olduğu bir birlikte yapmalıyız diyerlerinin İsrail'e ulaşmayacağını bilelim...
ee ne yapalım boş boş oturalım mı kardeş...birleşmiş milletler dediğiniz kararları zaten çıkaramaz ki neden çünkü kendisini zaten kuranlar da yahudiler.onlar israilin kendi okullarına bölgelerine olan saldırılarını dahi kınamazken kalkıp israili mi engelleyecekler.bu işler kafirle gayrı müslimle olmaz.ancak ve ancak müslümanla olur...müslümanlar da bunu yapmak için akla gelebilecek her alanda örgütlenmeli güçlenmeli başka bir yolu yok..
muhammed.ikb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla