01-22-2009, 12:41
|
|
|
Başörtüsü sorunsalını bu noktaya "RP" ve Refahyol döneminde siz bu hale getirdiniz. Yok efendim İmam Hatipler bizim arka bahçemizdir, Başörtülüler arkabahçemizdir diyerek devletin kendini savunma mekanizmasını sizler tetiklediniz.
Şimdi ise Milli Görüş gömleğini çıkardık ayağına yatarak CIA-Pentagon önayaklı Ilımlı İslam ve BOP'a eşbaşkanlık ediyorsunuz. Bunun görüntülü kanıtları da mevcuttur. İstendiği takdirde yine forumda dün ilgili konuda yazdığım mesajlara bakılabilir.
Atatürk ve Atatürkçülük konusuna gelince, evet Kemalist olmak zorunda değilsin ama Kemalizme saygı duymak zorundasın çünkü üzerinde yaşadığın ülkenin bağımsızlık, devletinin varoluş felsefesini oluşturmuş bir düşünce sistemidir.
Merak etmeyin ben sizler gibi yalancıktan demokrat değilim, sapına kadar demokrasiyi ve demokratik sistemi savunuyorum.
Eşbaşkanlığını yaptığınız BOP yalancıktan demokrattır nerden mi belli,11 Eylül olayından sonra Afganistan'a demokrasi (!) götürdü Amerika! Sonrasında Irak, Filistin de cabası...
Ukrayna, Kazakistan gibi pek çok ülkede CIA tertipli Turuncu Devrimler yapıldı, adı geçen ülkelere sözde demokrasi getirildi, İran'da da Ahmedinejad'a karşı denendi ama başarılı olunamadı.
Şimdi sıra Türkiye'de, AKP'nin kullandığı renklerden en önemlisi neden Turuncu sanıyorsunuz siz
Esenlikler...
|
|
|