Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı
Sana samimi söylüyorum bazı art niyetli, provoke etme amaçlı laf sokuşturup ortalığı kızştırmaya çalışan, ayrışmayı daraltmak yerine körükleyip büyüten bir kısım Saadet Partili yüzünden onlar da hepten Milli Görüşçülükten uzaklaşıyorlar.
Bu forumun çok büyük bölümümün ne Erbakan'la, Ne AGD ile ne Numan Kurtulmuş'la problemi yok. Bu forumun tamama yakın çoğunluğu Erbakan'ı sever.
Bazı Saadetliler bu fütursuz, pervasız , saygısız tavırlarıyla Erbakan sevgisini ve Milli Görüş sevgisini hançerliyorlar.
|

kardeşim zaten bu forumdakilerin ve milli görüşlülerinde anlaşamadıkları birşey yok

ama şöyle birşeyki milli görüşlülerde hiç birşeyi kafalarından sallamıyorlar ya.
sadece uslup değişikliği yada haber kaynağı ve buna bağlı olarakda karşılıklı muhalefet olabilir.genel olarak hepimizde teşkilat bünyesinde yetişmekte olan insanlarız.karşılıklı birbirimize müsamaalı olmalıyız.
ona bakarsanız Hocamızın sözlerini gelip söylesek ondada kavga çıkıyor be kardeş

madem seviyorsunuz az alınabilin bakalım üzerinize

örnek ben burada bilgi ve fikir paylaşımı yapmak üzere gelmiş bulunmaktayım.inşaAllah samimi bir şekilde müslüman kardeşliğini zedelemeyecek biçimde faydalı istişareler yapabiliriz
Alıntı:
ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı
bu konu çok basittir kardeşim...fethullah gülen hoca efendiye suızanda bulunan ve gıybetını yapan,,hatta iftiralara varan sözlere cevap ve belge olarak yazdım..
çünki fethullah hoca efendinin hacca gıtmediğine dair isnatlar,iftiralar vardır..bende bu itiraları çürütmek amacıyla bu belgeyi buraya taşıdım..
fethullah hocanın kım olduğunu bilmıyorsan...İGRA..(oku)
ilim,ilim,bilmektir..ilim kendini bilmektir..sen kendini bilmezsen,,YA nıce okumaktır..
okuyacaksın öğrenmek istiyorsan..
|
OKU heryerde olmalıyız başını açta OKU!
OKU BİZ CİHAD EDİYORUZ İSLAM için her türlü TAVİZİ verde OKU

Sn.Fethullah gülenin ve yaverlerinin savunduğu yol budur.var mı aksini söyleyecek olan!
Rabbin sana oku diyor ama 'Rabbinin adıyla' diyor.
hayat gayenin kulluk olduğunu ayetlerle haber vermiş Mevla Teala Hazretleri..Sen ona kulluğu öğrenmeden araç olan dünyayı amaç edinip kaptır kendini!
Resulullah (sallallahu aleyhi ve sellem)in saçını ağartan ayeti kerime;
'Emrolunduğun gibi dosdoğru ol'[Hud Suresi 112.]peki biz nasıl islam için olduğunu savunarak taviz verebiliyoruz?
düşünelim Allah aşkına kardeşler!