Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-23-2009, 19:19   #9
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Palestina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kadar basitmi siyrilmak?

örnek vereyim arkadas öldürdü ben sadece yaninda dikildim demekle de siyrila biliniyormu

faruk aslan ?

Sen Bop un Müslüman ülkelerdeki yaptigi Katliamlari bildgin halde bana teklif edildi biz de görevi aldik de hatta tv lerde büyük is basarmis gibi biz Bop Baskanligindan sorumluyuz de

dahasi da var tepki ler cogalinca Muhalefetin bu kozu karsisinda
Bop u Dünya barisi icin kurulmus tur diyerek milleti aptal yerine koy ondan sonradan ise

bizim yaptirimimiz olmadi de (bir de olaydi sayin basbakan buna bak cok üzüldüm)

saten ölü dogdu diye basit bir ifadeyle siyril

Savunmaya da bak

Israil dostluk gurubunda yer al

Secimler yaklastigi bir dönemde filistin katliami patlak verildiginde istifa etsinler sütten cikmis AK kacik gibi aklani versinler bu kadar basit mi sandiniz ve daha neler sayabilirimde

Milleti bu gibi basit aciklamalarla aptal yerine koymaya salisanlar utansin

Bak cahil arkadaşım. İsrail dostluk grubunu size nasıl anlattılar bilmiyorum ama o grupta AK Parti'sinden CHPsine MHPsine tüm partilerden üye vardı.. Bunu bil önce..
Sonra mecliste Filistin Dostluk Grubu'da var bunda da AK Parti'lilerin MHPlilerin CHPlilerin var olduğunu bil.
Tamam mı?

Sonra atla BOP dalına.. Hatta ondanda önce, geçen mesajında bir şeyleri kanıtla felan niye lafı dolaştırıyorsun gibilerinden bir şeyler söylüyordun. Hayırdır şimdi bahsetmiyorsun?
Yaladın mı tükürdüğünü 'Osmancık'ım ..

Sen, bu sitede Süresiz BAN yemiş birisin. Fikrini açığa vuramayan çakma görüşlü birisin. Bu yüzden ban yedin. Şimdi gelip paçalı horozlar gibi ona buna saldırıp BOPtan ahkam kesmelerin itibar görmez.. Sen banlısın.. Kovulduğun kapıya tekrar gelebilen yüzsüz ve çakma birisin

Sen kiiim ahkam kesmek kim değil mi?..

İsrail Dostluk grubunu seçimler yaklaşmış diye lağvetmiş AK Parti..
Çok bilmişim benim..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla