Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-23-2009, 23:38   #112
Kullanıcı Adı
genişzaman
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
(İlkokul çocuğuna ilkokul çocuğu türünden cevap...)

Ayna karşındayken yazıyorsun bana heralde.. Geç şu mesajlara bak da 2 günde BOPlardan girip nasıl alakasız konulardan çıkıyorsun.. Sıkışınca Google amcalara danışıp tekrar gelmeler felan..
Hey yavrum heey..

Hadi irdelesene sorularının cevaplarını?.. Yine yüzüne yiyeceğinden mi korktun?..

Bak, gaza getiriyorum.. Ürkek olma arslan..
Güzel dönüyorsun, ama kaçmayı hiç beceremiyorsun..

Okuduğunu anlayamıyorsan bu senin sorunun.

Google'dan faydalandım demedim forumu Google'da "akp ile ilgili detaylı bilgi" yazdıktan sonra buldum, yani sizin sayenizde, yani sayfanın en altına yönetici arkadaşların düştüğü etiket notlarının sayesinde...

Sorularımın hiçbirinin cevabı orda yok. Başbakan bu ülkeyi bölmeye çalışan bir projenin eşbaşkanı olduğunu itiraf etti mi? Hem de defalarca? Başka bakanlar da BOP'u övdü mü? BİTMİŞTİR!

BTC ile ilgili soruma cevap veremediğini görüyorum. Veresiye yazdır haftaya ödersin.

Azınlık hakları ayağına ülkenin bölünmesi konusuna hele, hiç girememişsin!

BOP Ortadoğu barışı için mi diye sormuştum, ardından da eklemiştim, "ÖYLEYSE IRAK'TA FİLİSTİN'DE AFGANİSTAN'DA OLANLAR NEDİR" diye...

Bak benden sana öneri, yatmadan önce 3 Kulhuvallah 1 Elham oku, 21 kere Besmele çek, ondan sonra Allah'a seslen, de ki; "YA ALİM, BANA DAHA GENİŞ BAKABİLECEK BEYİN VER YARABBİ..." Hadi eyvallah... İyi geceler, yarın görüşmek üzere...

genişzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla