NTV'nin tarafsızlığı tartışmalıdır. Ergenekon Soruşturması'nda bir spikerlerinin çıkışını hatılıyorum, çok yanlıştı. Yandaş olarak nitelendirilen kanallar evet yandaşlardırlar, Milli İrade yandaşıdırlar.. Sky Türk tamamen yanlı bir haber kanalı; Mahkeme, Danıştay Saldırısıını "Sihalı Türban Örgütü" ne bağlayıp böyle bir karar verdiğinde, hani o BBC muhabirlerine benzeyen bayan sunucunun, hak yerini bulmuş ve danıştay saldırısı kurbanı hakimlerin katilleri, azmettiricileri, arkasındaki örgüt ortaya çıkarılmışçasına söylediği -mealen- (evet bu işte böyle kapandı) türünden söylem beni çok şaşırtmıştı. Yanılmadım zira 10 gün kadar önce Yargıtay, Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesinin Danıştay saldırısını Silahlı Türban Örgütünün işlediğine dair kararını bozup, davanın Ergenekon kapsamında yeniden incelenmesine karara verdi. Bu bayan hiç utandı mı acaba.. HaberTürk iyi bir çıkış yakaladı. TRT yine atılıma geçenler arasında. TRT 2 eski TRT 2 değil... Tuncay Güney -Kanada bağlantısından anlıyoruz.. 24 görsel bakımdan biraz zayıf kalıyor. 24'e güveniyorum. 24'ü desteklemeliyiz, büyütmeliyiz...
|