Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-28-2009, 00:25   #15
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muratım samanyoluna nasıl yandaş medya dersiniz sizi kınıyorum yüksek düzeyde , muhafazakar ve demokrasinin yanında gezinmek onların hislerini dile getirmek ne zamandan beri yandaş lıkla suclanır olmuş , farklı bir cepheden bu kısır sesi duysam hiç rahatsız olmuyacam ama senin gibi gönlü ve hisleri güzel insandan bu tarz şeylerin dışarı sızması hiç hoş olmadı mevlam bakışın ve hissin hidayet kısmından hepimize nasip etsin
eyvah, kınandım ama biraz öyle değil mi yalçın hocam? ben haberlerde sadece hükümeti öven veya sadece hükümeti eleştiren TV kanallarını pek tercih etmiyorum. STV ve ülke tv nin haberleri güzel ama ben farklı görüşleri de dinlemek istiyorum. acaba 'onlar' ne diyorlar bizim için diyerekten izliyorum başka kanalları. yoksa STV olsun ülke tv olsun 24 olsun haberleri, üslupları hoşuma gidiyor benimle aynı düşüncede olduklarından.

NTV mutlaka yanlı haber yapıyordur. adamların durduğu saf bellidir, fakat haberleri sunuşları gerçekten harika. hem AK Partili hem muhalefetten görüşler sunup yorumu izleyiciye bırakıyorlar. bir saldırı esnasında 'haince, kahpece' gibi tabirler kullanmayıp saldırı hakkında izleyicinin karara varmasını istiyorlar. bazı haberlerinde muhalefetin ağzıyla konuşuyorlar ama genel olarak objektif durmaya çalışıyorlar. bazı haberlerin ardından konu hakkında uzman olmuş kişileri yayına bağlayarak farklı görüşleri izleyene sunuyorlar. partilerin grup toplantılarını parti farkı gözetmeksizin yayınlıyorlar, bir de son dakika haberleri gerçekten çok sıcak oluyor. fırından çıktığı gibi ekrana taşıyorlar. eve doğru yürürken polis arabasını çapraz ateşe alıp taradılar, 5 dakika sonra eve vardım NTV yi açtım hemen ekrana koymuşlar son dakika olarak. aynı haber CNN de 1 saat sonra son dakika haberi olarak geçti.

bu arada forum biraz duygusal davranmış galiba, samanyolu haberi 1. yapmışız
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla