Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-28-2009, 03:27   #4
Kullanıcı Adı
ak61
Arkadaşlar öncelikle herkesin yorumu çok güzel iyide İzmirde yaşayan İzmiri bilir.
Hizmet yok gerçekten İzmirde AK belediyecilik zamanı artık gelmiştir İzmire.Ancak bu seçimde sanırım bu olmayacak genel seçimde nasip olur inşallah.
Öncelikle etrafımdaki gözlemlere bakınca son seçimde 22 Temmuzda oylarını zor bela kaptıklarımız bile bize vermekten vazgeçti İzmirde.Ben bizim apartmandan 12 oy almıştım.Şu anda 4 oy dayız.Apartmanda 6 MHP 2 Saadete gidecek oylar. %25 in altına yinede düşmeyiz ancak Halk Şeboy'u aday istiyordu Aksoy'un aday olması şansımızı tamamen azalttı.Kocaoğlu izmire hizmet vermedi ama işte seviyorlar adamı.Metro yıllardır eziyet sürüyor ama bitmedi.yinede kocaoğlunda priştinanın karizması yok.
Ancak Lise öğrencisi olarak şunu söyliyim yeni öğrencilerin ve gençlerin oylarında sıfırız izmirde ordan kaybediyoruz asıl.İlerdeki şansımızı belki bu tıkar.Yinede umutlu olmak gerekir bu seçimde %25-30 arasındaki oya bile rağzıyım.
Beni düşündüren GP nin %10 luk oyu nereye kayacak.
İşte Genel seçim olmadığı için İzmirde chp nin oyu çok daha fazla artacak kocaoğluna vericekler oylarını.
Karabağlar
Bayraklı
Kemalpaşa yine bizim
ak61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla