Alıntı:
muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı
sunduğun konu lise ders konusuydu eskiden şimdi de öyle mi bilmiyorum...
ırk asla övünülmesi gereken bir şey değildir bence....inşallah yavaş yavaş aşacaz bazı şeyleri...
|
Sen çoktan aşmışsın. Biraz Yavuz Bülent Bakiler okumanı tavsiye ederim. Ben Türklüğümle tabiki övüneceğim ama ırkçılık yapmadan. Sen ne kadar olaylara ön yargıyla bakan birisiymişsin ki ırkçılık yapmakla mensubu olduğum yaklaşık 700 yıl İslam'ın bayraktarlığını yapmış İslam'ı en iyi şekilde temsil etmiş bir milletin mensubu olmaktan gurur duymayı ırkçılık olarak algılamışsın. Avrupaya gidersen veya yolun düşerse oradakilere ben Türk'üm dediğinde ilk akıllarına gelenin ne olduğunu bir sor. Sakın şaşırma çünkü sana İslam ve Müslümanlar cevabını verecektir. Asya'ya düşersede bir sor. Alacağın cevap Osmanlı olacaktır.
Bu ülkede Türk'üm demeyi yasak etmek isteyen tarihimi unutturmak isteyen birileri var. Bu da o oyunlardan biri ''Ne mutlu Türk'üm diyene'' fikrini savunmuyorum yanlış anlama. Umarım aradaki farkı anlayabilecek kapasitedesindir. Tarihinden bihaber veya yanlış tarih bilgisi edinen milletler tarihten silinmişlerdir. Türk Milleti yeniden ayağa kalkacak ve İslam'ın bayrağını layık olduğu yere taşıyacaktır. Müslüman devlet halkları bunun özlemi içerisinde yaşıyor.